Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Manapság már tényleg senki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság már tényleg senki nem vevő a személyes ismerkedésre a fiatalok közt?

Figyelt kérdés
16-17-18 éves korosztályról van szó, bár szerintem a többiben sincs másként. Egyszerűen nem tudnak és nem is akarnak személyesen ismerkedni (tapasztalaból beszélek), csakis facebookon. Nekem nincs facebookom, eddig nem volt rá szükségem, és többször is kijelentettem, hogy egy buta dolognak tartom, hogy pl szünetben meg órákon is egész nap a facebookon vannak osztálytársaim. Eddig büszke voltam rá hogy meg tudtam állni hogy nem vagyok fenn. Most adjam fel a büszkeségem, és regisztráljak? Azzal változna bármi is? Vagy csak én vagyok túl érzékeny és csak simán alkalmazkodnom kellett volna már előbb a körülményekhez? Ti mit gondoltok?
2012. dec. 1. 16:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

nekem bejön ez a személyesen ismerkedös dolog

ha valaki odajön, és van idöm, szívesen elbeszélgetek vele, volt is már rá példa :D

csak azt nem bírom, amikor egy 3-4 fös csapatból kiszól valaki, hogy " de k.rnám a seggét"- igen, erre is volt példa...

szóval számomra az is fontos, hogy hogy szólít meg az illetö

lehet lepontozni, hogy válogatós vagyok, de jobb, mintha átmenne rajtam a fél ország...mondjuk úgy látszik már ez a menö...

15/l

2012. dec. 3. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!