Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajozás totál magától szokott működni?
Úgy értem ha bejövök egy lánynak akkor már sínen vagyok?
És légyszi írjatok olyan tanácsokat hogy mit ne és mit csináljak ha elkezdem az udvarlást
NEm! A külső vonzalom figyelemfelkeltés. Az fél siker. Ha utána elcseszed, megmutatod mekkora nulla lakozik belül lélekben, akkor ott meg vagy halva :D.
Abban tudok segíteni,hogy mit ne csinálj :P Abban már van tapasztalatom!! Elcseszni ezidáig remekül tudtam!
Szóval már az első találkozáskor ha egy olyan helyen dolgozik mondjuk, ahova te gyakran jársz, és látod,hogy hmm. finom kis nő, ez kedvemre való, akkor ne úgy köszönj neki mint egy Wc-s néninek, hanem próbálj minél szimptaikusabb lenni, lehetőleg hello helyett szia! Kis könnyed mosoly, sugárzó tekintet satöbbi.. Depressziós pofa nem nyerő.
Ha esetleg a lány közeledik, leszólít, érdeklődik irántad, akkor ne egykedvűen félmondat, tőmondatban nyögj oda neki valamit, mert túlságosan izgulsz, vagy épp nincs jó kedved.
Ha látod, hogy úgy elmegyeget melletted, keresi a társaságod, és valami kis extrát bizbaszol magával, új frizura, valami szexi ruha, akkor néha vedd észre, adj hangot neki, hogy ez neked tetszik, jó izlése van.
Ezek mind mind lehetőségek, amiket egy lány feléd kínál, mutatja az utat a szíve felé, és neked csak el kell tudnod fogadni, ha nem vagy olyan sűthal, hogy észrevegyed, illetve képes vagy a dolgokat gyorsan talpraesetten lereagálni. Sajnos én hibáztam, a fentebb írtakat mindet elszúrtam, nem úgy álltam hozzá ahogy kellett volna, pedig nekem úgysejtem lehetett volna. Azóta se tudtam megbocsájtani magamnak, hogy életem nőjét szalajtottam el így. Te ne legyél ekkora ostoba! Mindig légy résen, mert vannak olyan nők ,akik állati jól tudnak pasizni, és úgy seg grevágnak, meghódítanak hogy csak nézel kifele a fejedből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!