Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert vagyok ilyen hatarozatlan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert vagyok ilyen hatarozatlan?

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon hatarozatlan vagyok. Kigondolok vmit hogy ezt most hogyan szeretnem jon baratom o is elmondja az ovet es vegul mindig az van amit o akar. Nagyon rossz erzes mert mar vesz komolyan es nem tudom hogyan valtozhatnek meg. 20/l
2012. dec. 1. 09:55
 1/4 anonim ***** válasza:
mert nő vagy... azok soha nem tudnak semmit sem eldönteni maguktól..
2012. dec. 1. 09:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez agyban dől el (szerintem). Egyszerűen elmondod neki, hogy te ezt és ezt így szeretnéd. Ha felvet valami mást, akkor közlöd, hogy nem, te ezt így szeretnéd most és kész, mindig az van amit ő akar, most az egyszer hagy legyen gyereknap. Nem kell ebbe túl nagy változásokat beleképzelni, próbálkozz, nem olyan nehéz kiállni magad mellett. Arról nem is beszélve, hogy ha a párod mellett nem mered kimondani a véleményedet, akkor a való életben majd mi lesz veled?
2012. dec. 1. 10:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Éretlen vagy, tapasztalatlan, valószínűleg sosem volt még igazán semmi amiért felelősséget kellett volna vállalnod, mindig helyetted döntöttek a fontosabb dolgokban, és meg mert Nő vagy.
2012. dec. 1. 10:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Jajj már ez a nő duma. Nő vagyok még is kitudok állni magamért bárkivel szemben! A párommal pedig nagyon jól megvagyunk, ő hordja a nadrágot, de azért nekem is van beleszólásom a dolgokba éppen elég. 2. voltam
2012. dec. 1. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!