Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szabad szeretnem vagy inkabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szabad szeretnem vagy inkabb felejtsem el? :S /hosszu es bonyolult, lent elolvashatjatok/

Figyelt kérdés
Egy fiuvel kb. 1honapja folyamatosan msnezunk,amugy az osztalytarsam..es mar szerelmet vallott es ugy erzem hogy enis beleszerettem.de a problema az hogy a papaja es az en mamam 2eve egyutt vannak,es igy egy picit furcsan erzem magam.mar egyszer megkerdezte hogy nem-e akarok a bnoje lenni akkor azt mondtam h maradjunk csak baratok.de nem adta fel.mit tegyek?szerintetek helyes lenne ha osszejonnenk?:S
2009. aug. 18. 16:36
 1/9 A kérdező kommentje:
Jah a masik pedig.hogy a volt legjobb bnom pasija volt..de miutan osszevesztunk a fiu nemsokkal szakitott vele,mert a lany miutan osszevesztunk hatranyara nagyon megvaltozott.es mielott meg nem voltunk bnok senki nem foglalkozott vele.lehetseges h a fiu engem latott meg benne?vagy ez hulyeseg?engem nem zavarna ha osszejonnenk a papas-mamas sztorit leszamitva de az zavarna ha a lany olyanakat mondana rolam hogy en csak ugymond azokat tudom megkapni akivel o mar volt.:S.segitsetek!:(
2009. aug. 18. 16:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg nem érdekel hogy a volt barátnőd hogyan vélekedik erről, akkor miért ne..

gáz csak akkor lesz, ha az őseitek összeházasodnak..:D

2009. aug. 18. 16:54
 3/9 anonim ***** válasza:

Miért lenne az gáz, ha a szüleik összeházasodnának?:S

Szerintem egyáltalán nem lenne gáz. Az biztos, hogy furcsa lenne, de egyáltalán nem lenne gáz és szerintem hátránynak se mondhatnánk. Szerintem nyugodtan össze jöhetnétek, mert szerintem nem lennének gondok. Kicsit furcsa lesz nektek is és a szüleiteknek is, de ezt meg lehet oldani. Sok szerencsét :)

2009. aug. 18. 16:59
 4/9 A kérdező kommentje:
marmint nem az o apuja es az en anyum vannak egyutt..hanem az o apujanak az apja es az en anyum anyuja..:DDD
2009. aug. 18. 17:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
szal a nagyszüleitek?:D ez egyáltalán nem gáz:) volt bnődet meg szard le. semmi köze már hozzád.
2009. aug. 18. 18:54
 6/9 A kérdező kommentje:
Kosziii :DD.olyan jo h megerositettetek ;).de azert meg varom masok velemenyet is :)
2009. aug. 18. 20:12
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se gáz :) Ha anyud és az ő apuja lett volna együtt, az is csak egy kicsit furcsa lett volna, de így semmi gond :) S ne aggódj! Ha a srác tényleg szeret akkor biztos nem a barátnődet látja benned! ^^
2009. aug. 18. 20:35
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nyugodtan jöjjetek össze! mi franc köze van hozzátok a nagyszüleitek????
2009. aug. 19. 14:05
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
A Jakupcsek Gabriella egy ilyen szerelem gyümölcse.Az ő szülei ismerkedtek meg úgy, hogy a nagyszülők összeházasodtak és az egyik gyereket hozta anya, a másikat meg apa lett nagy szerelem és a mostohatestvérek férj és feleség lettek és megszületett Gabika.
2009. aug. 25. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!