Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsaltam a barátomat, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a barátomat, de már nagyon megbántam?!

Figyelt kérdés
Akivel megcsaltam, mindent elmondott neki. A barátom pedig szakított velem. Nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni, viszont ő nem tudja bízhat-e bennem újra. Mondtam neki hogy soha többet nem lennék rá képes, mert nagyon szeretem! Nem is tudom hol volt akkor az eszem. Mit tegyek? Nem akarom elveszíteni.
2012. nov. 30. 22:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

ha egyszer képes voltál rá,többször is az lennél,ezt a barátod is tudja....

szerintem inkább engedd el.ez lenne a legkorrektebb

2012. nov. 30. 22:50
 12/15 A kérdező kommentje:
soha többet nem lennék rá képes!
2012. nov. 30. 23:04
 13/15 anonim ***** válasza:
Remélem sosem fog megbocsájtani neked, a te fajtádat muszáj megleckéztetni, különben folytatni fogjátok és minden rendes srácot tönkretesztek, kihasználtok!
2012. dec. 1. 00:22
 14/15 anonim válasza:

Bizony megcsalás! Te hogy éreznéd magad ha ő tette volna ezt veled? ugyan úgy nyomorultan,megalázottam és csalódottan! Hagy neki egy kis időt amíg megemészti,aztán szép lassan próbáld meg vissza hódítani! Mindenek előtt érezze azt hogy igen is megbántad!! Ha túl tud lépni a férfiúi önérzetén és igazán szeret TALÁN megbocsájt!

Sok szerencsét.

2012. dec. 1. 22:50
 15/15 anonim ***** válasza:
örök egyedüllét vagy örökös megcsalás. Ezt a két dolgot kívánom neked.
2014. jan. 14. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!