Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátomat, de hogyan kerülhetném el a lebukást?
Ha el is titkolod, benne van a pakliban, hogy lebuksz. Akkor pedig nincs bocsánat.
Ha őszintén mindent elmondasz, akkor is elképzelhető, hogy szakítani fog, de így még mindig több esélyed van a bocsánatára, mint amúgy.
Legközelebb előbb gondolkodj, mielőtt cselekszel.
minden eddigi válaszolóval egyetértek!
Elkell neki mondanod... akkor nem féltél hogy vége lesz a kapcsolatotoknak amikor a másik pasival voltál?
Gondolkodj egy kicsit!
Sokkal rosszabb lesz ha máskor, más valakitől fogja megtudni!
19/L
Ne akard elkerülni, hogy kiderüljön. Üljetek le és beszéljétek meg, mert így még menthető az ügy. Később nem lesz az.
De szerintem nem is vagy szerelmes már, akkor meg felesleges tovább hitegetned.
L20
# 9
Az utolsó mondatban van valami. Menthető? Ha az én nőm csinálna ilyet biztos, h. egy percet se maradnék vele tovább. És ez sztem a te esetedben is benne van a pakliban, de ha voltál elég bátor megtenni, akkor légy elég bátor bevallani is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!