Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarom elfelejteni! Érdemes még küzdeni érte?

Figyelt kérdés

Van egy lány 14 éves. Én 15 vagyok. Egy suliba jártunk tavaly akkor nagyon megtetszett nekem és én is neki. Szerelmes volt egy másik srácba aki nem akarta. Pontosan ezután bevallottam neki hogy nagyon tetszik. És azt mondta én is neki. 1 hónap múlva összejöttünk. De nem ment.

Rengeteg oka volt. Pl.: ő még nem felejtette el a másik srácot, ő még kicsit éretlen, én szinte haveromként kezeltem :S, nem tudtunk vmi sokat találkozni (egy faluban lakunk kevésszer volt otthon 2 hét alatt 1-szer találkoztunk :S) stb. Amúgy 3 hete szakítottunk.

Mondta hogy szinte tökéletes vagyok és ezt nem csak nekem hanem egy olyan vkinek is akit nem is ismert. (ezt nem részletezném hogy honnan tudom a lényeg az hogy tényleg őszintén ezt gondolja)

Most nagyon jóba vagyunk, sokat beszélünk msn-en. Mindig ő ír rám én szinte soha...

Amúgy rengeteg barátja van folyton velük lóg amikor hanyagolt miattuk ezért sem találkoztunk. Azt mondta ők mindennél fontosabbak. Mivel kezdődik az iskola a barátaival nem tud együtt lenni (többen koleszosok lesznek, és a többi nem idevalósi) Itt 3 barátja van akikkel nem sokat lóg együtt. Rajtuk kívül én vagyok még "barát" tényleg nagyon jóba vagyunk.

Na most, arra gondoltam, hogy be se jelentkeznék msn-re olyan 4-5 hétig. Hátha hiányoznék neki és elhívnám randira. Addigra biztos elfelejti azt a srácot. Mikor elkezdődik a suli kevés barátja van, unatkozna a szabadidejében, és talán hogy nem tud annyit a barátaival lenni megkomolyodna, megérne egy kicsit. És mi meg újra összejönnénk és talán működne is.

Szerintetek jó ötlet? Vagy van vmi jobb ötletetek?

Tényleg nem akarom elfelejteni! Vagy jobban tenném?

2009. aug. 18. 15:32
 1/3 anonim ***** válasza:
igazából nem akarok bunkó lenni , de mit vársz egy 14 éves lánytól? te sem vagy sokkal idősebb, és még annyira nem tudjátok hogy ez miről szól...felejtsd el, és inkább bulizz :)
2009. aug. 18. 15:39
 2/3 A kérdező kommentje:

oks! megpróbálom!és köszi a választ! amúgy nem vagy bunkó! és igazad is van csak szeretem.:S És erre vártam már én is hogy középsuliba menjek és minden hétvégén bulizzunk.:):P

Ha most 4-5 hét alatt lehet elfelejtem de ha nem akkor megpróbálom visszaszerezni.

Várom mások véleményét is! Előre is köszi!

2009. aug. 18. 15:50
 3/3 anonim ***** válasza:

Őszintén..szerintem azért ír rád msnen,h suliba majd legyen valaki,akivel ellehet. Szerintem ne koncentrálj rá ilyen görcsösen.Ha majd ő akar valamit,úgyis jelzi. Ne szenvedj miatta,énis csak azt tudom tanásolni,hogy bulizz,élvezd az életet ;)

Remélem segítettem valamennyit):

2009. aug. 18. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!