Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha észreveszed hogy a lány akivel nem rég jöttél össze narancsbőrös csalódsz? Mennyiben határozza meg a dolgokat ez? Taszít? Vagy ez olyan elhanyagolható tényező féle?
Figyelt kérdés
2009. aug. 18. 14:09
11/13 A kérdező kommentje:
14:30 nekem jött az osztás??:D:D
2009. aug. 18. 14:49
12/13 A kérdező kommentje:
csajok:D tévedés van én is lány vagyok:D
és csak azért tettem fel ezt a kérdést mert ha esetleg összejövök egy fiúval milyen reakcióra számítsak,mert narancsbőrös vagyok.
tehát a félre értések elkerülése miatt
lány 17
2009. aug. 18. 14:51
13/13 anonim válasza:
Én vagyok a 14:30-as és a kérdésre ment a válasz. Aki akarja vegye magára! ;)
Sztem nyugi, mert a narancsbőr lesz az utolsó amit észrevesz majd rajtad akkor!
Amúgy meg a n.bőr nem egyéni probléma amit takargatni kell, hanem van és kész! :) Ez nem lehet bekategorizálni olyanba pl. hogy: betegség, vagy torz test. VAN ÉS KÉÉSZ!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!