Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért nem jön össze nekem párkapcsolat, és szerelem neten társkeresőkőn és ezen az oldalon is?
Figyelt kérdés
18/F2012. nov. 29. 19:53
1/5 anonim válasza:
Lehet ,hogy nem jól állsz a dolgokhoz nem ? 14l
2/5 anonim válasza:
mert ez az oldal nem társkereső,ami meg társkereső,az is elég necces,élőben a legjobb ismerkedni
3/5 A kérdező kommentje:
sokan összejöttek tárkeresőkőn,és itt is szerelem párok járnak mai napig
2012. nov. 29. 19:56
4/5 anonim válasza:
Irreális megoldásnak tartom a netes és egyéb társkeresőket! Mai emberek képtelenek utcán és a való életben ismerkedni.....
5/5 A kérdező kommentje:
barátságos,kedves vagyok. szeretem a lányokat. Nekem egyedül olyan nehezen jön össze,tartos kapcsolatom sohasem volt. :( =( Ha összejön akkor táv kapcsolat,vagy pár napig vagyunk együtt.
2012. nov. 29. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!