Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A parom neha az en izgatasomra, boldogitasomra az agyban vagy uzenetben ilyen csoporszex szovegeket dobott be. Miert?
Figyelt kérdés
En mondtam neki, hogy undorodom ettol, nem szeretem, nem meg mondja, es egy ido utan befejezte. Soha nem ugy jott hogy bele akarna vinni. Hanem azt mondta, hogy a maximalisat szeretne megadni nekem es ugy gondolta ez engem izgat. Ezt leszamtva egy nagyon aranyos srac es soha nem eroltet semmit. Errol is mondta, hogy o azert emlitette fel, mert sokmindenkit vonzz, es ugy gondolta, talan engem is. Azota depresszios vagyok, sokszor sirhatnekom van emiatt, megy el az etvagyam. A kapcsolatunk komoly, nagyon szeretem, ezert faj. 20l2012. nov. 29. 15:23
11/15 anonim válasza:
De a szerelembe beletartozik a 100% oszinteseg is nem?? Hogy a legfeltettebb titkaidat is elmond neki mert tole nem kell feltened oket mert ti ketten valojaban egy csapat vagytok-a pasid valoszinuleg igy latta a dolgot,mint ahogy en is igy latom,es en is elmondtam vagyaimat a baratnomnek amik kozul 1 meg a pasidenal is huzosabb volt,megbeszeltuk mit lehet es mit nem es ehez tartjuk magunkat.Megis kivel beszelhetne meg ezeket ha nem veled?? 6 voltam ujra,30f
12/15 A kérdező kommentje:
Ebben teljesen egyetertek veled. De az, hogy a kapcsolat elejen hozta fel. Hogy volt mar 3 novel. Hogy az en velemenyem szerint egy ilyen beleront a kapcsolatba. Mi lenne razosabb ennel?
2012. nov. 29. 18:01
13/15 A kérdező kommentje:
2 vel bocsi
2012. nov. 29. 18:01
14/15 anonim válasza:
Nemtudom mit mondjak,ezt mindenki mashogy fogja fel,reszemrol ugy latom hogy szerette volna az elejen letisztazni ki mit szeret,mibe van benne,en is igy csinaltam,jobb mintha egy ev utan mond el dolgokat es akkor akadsz ki hogy mar egy eve jartok es csak most mondja,szerintem tiszta lapokkal jatszik...becsuld meg! 6-os ujra
15/15 A kérdező kommentje:
Koszi szepen:) Igaz, lehet hogy ilyesmi.
2012. nov. 30. 07:43
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!