Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok ha megkeri a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok ha megkeri a kezem es nemet mondok elveszitem, hogyan magyarazzam el, hogy en nem akarok hazassagot?

Figyelt kérdés
Szeretem a parom,de nekem nem fer bele az eletembe a hazassag es a gyerekek,stb.Viszont egyedul sem szeretnek lenni,nekem igy idealis kotelezettsegek nelkul...Kozelebbrol megfogja kerni a kezem biztos vagyok benne,es abba is,hogy nemet fogok mondani...Velemenyeket irjatok.
2012. nov. 29. 13:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
65%

anno én is megmondtam a páromnak, h mi a véleményem a házasságról. nem hülye gyerek, értette, csak hát az ő kis romantikus lelke. :)

vettünk gyűrűt, mondtunk egymásnak fogadalmat,és megígértem neki, hogy ha egyszer majd úgy érzem, akkor hozzámegyek, de egyelőre hanyagoljuk a témát.

marha jól megvagyunk, együtt élünk, nem okozott törést a kapcsolatunkban ez a kis nüansz.

gyereket persze mindketten szeretnénk, tehát a célok egyeznek. azzal az apró különbséggel, hogy ő szeretett volna papírt, én meg nem.

felvázoltam neki az álláspontomat: ha a papír fontosabb mint én, akkor keressen olyan nőt, aki aláírja, vállalva azt, hogy elveszít engem. ha én vagyok a fontos, akkor papír nélkül is mehet az élet tovább, és akkor mindketten boldogok leszünk.

ez egy ennyire egyszerű dolog.

2012. nov. 29. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!