Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok ha megkeri a kezem es nemet mondok elveszitem, hogyan magyarazzam el, hogy en nem akarok hazassagot?
anno én is megmondtam a páromnak, h mi a véleményem a házasságról. nem hülye gyerek, értette, csak hát az ő kis romantikus lelke. :)
vettünk gyűrűt, mondtunk egymásnak fogadalmat,és megígértem neki, hogy ha egyszer majd úgy érzem, akkor hozzámegyek, de egyelőre hanyagoljuk a témát.
marha jól megvagyunk, együtt élünk, nem okozott törést a kapcsolatunkban ez a kis nüansz.
gyereket persze mindketten szeretnénk, tehát a célok egyeznek. azzal az apró különbséggel, hogy ő szeretett volna papírt, én meg nem.
felvázoltam neki az álláspontomat: ha a papír fontosabb mint én, akkor keressen olyan nőt, aki aláírja, vállalva azt, hogy elveszít engem. ha én vagyok a fontos, akkor papír nélkül is mehet az élet tovább, és akkor mindketten boldogok leszünk.
ez egy ennyire egyszerű dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!