Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan magyarázzam el neki hogy nem akarok tőle semmit?
Ma elmondtam barátomnak akivel 2 hete járok, hogy nem olyan amilyennek képzeltem, nem tetszik 1-2 tulajdonsága ( önbizalomhiány, töketlenség.) és ugysem tud rajta változtatni,mert ő ilyen, és nem is akarom hogy változzon mert más téren is vannak hiányosságai...
Korrekt mód elmondtam neki hogy én nem érzek iránta szerelmet és ö erre idöt kért hogy bizonyitson. Én nem akarok idöt, de ezt nem érti meg. Nem érezném magam jól vele azalatt az idö alatt, ezt tudom. Hihetetlen mód idegesit a jelleme, (hasonlit volt barátomra is..)
Mit tegyek? Adjak neki idöt a változtathatatlan változásra vagy mondjam meg neki szívtelenül hogy hagyjon békén és punktum?
Szeretet , de csak mint haver. Ezt mondtam neki is, mondtam neki hogy jobb ha hülyitem?!!??
2 hét alatt volt pár alkalom amikor ugy éreztem talán talán valamit megmozgatott bennem, de aztán semmi. :(
Sajnálom nagyon, de már nem hinném hogy akarnék tőle akármit is.:( Szóval azt mondod adjak neki időt.. Hmm.. átgondolom tanácsod, Köszönöm!
Mikor ismerted meg? Csak úgy punktum randik nélkül összejöttetek? Merész!
én a csajjal akivel két évig jártam az első két hónapban egyszerűen utáltam de mivel a szex kuva jó volt így maradtam vele aztán valahogy összecsiszolódtunk és elég szép időt együtt maradtunk de a végén csak kijöttek a különbségek úgyhogy vége lett!
megbánni nem bántam jó volt a két év de azért mégsem az igazi és ezt az elején is tudtam!
ugyhogy szerintem te akármennyit is maradsz vele mindíg is érezni fogod hogy nem ő az igazi
szerintem szakíts!!!
25F
Egyik barátom is azt mondta hogy jót (is) teszek Vele mert igy talán megembereli magát.ha mégse akkor a következö vagy a következö pofára esésnél..
DE tényleg, minek erölteti? Az neki miért jó ha nem szeretik viszont ?:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!