Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bepirulok, mit tegyek? SÜRGŐS
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik nekem, amikor hozzám is szól ha szól, mindig bepirulok és rá fog jönni hogy tetszik nekem, igaz jó lenne de mégsem.. bonyolult :( Mit tegyek? És hogyan beszélgessek vele stb.. valami jó témát mondanátok? Előre is köszönöm a segítséget :)2012. nov. 29. 13:54
1/7 anonim válasza:
Szerintem nagyon aranyos ha egy lány elpirul. Szerintem ezt nem kell rejtegetni.
21/F
2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm :)) 14/L
2012. nov. 29. 13:57
3/7 anonim válasza:
Engem is mindig elönt a forróság, ha "olyan" csajokkal KÉNE beszélgetni. Elég kellemetlen. Főleg az én koromba'.
4/7 eNerdzsy válasza:
Eljön az idő amikor lazábban tudtok majd a másik nemmel beszélgetni, nyugi. ;)
Bár nekem is volt egy 24 éves kolléganőm, 2 gyerekes anyuka aki mindig elpirult, ha egy férfi szólt hozzá kedvesen. Persze csináltuk direkt... (de gonoszak voltunk).
5/7 anonim válasza:
Aranyos:)
Szerintem nem nagyon tudsz ellene tenni,de ha ez megnyugtat én is sokszor elpirulok:(:D
6/7 anonim válasza:
Aranyos! :D
Pirulgass csak minél többet, mert nagyon cuki! :D :$
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :))
2012. nov. 29. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!