Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jól teszem, hogy ezért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól teszem, hogy ezért nem alakítok ki kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy már egy jó ideje nem volt kapcsolatom. Egész egyszerűen azért mert nem találkoztam olyan lánnyal aki tetszene. Nagyon sok lehetőségem lett volna olyan lányokkal akik nem annyira jöttek be. És itt főleg az arcról van szó. És voltam olyan hülye, hogy ,még csak le sem feküdtem velük, mert ahogy megismertem őket, arra gondoltam, hogy túl rendes csaj, ahhoz hogy átverjem. Tényleg érdemes várni arra a lánya aki arcra is bejönne? 24 éves vagyok
2012. nov. 29. 07:29
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem megpróbálhatod más lánnyal is ha mindig a tökéletesre vársz lehet meg sem találod a számodra tökéletest de lehet hogy pont olyan lesz az akire nem is gondolnál.
2012. nov. 29. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!