Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Ti haragudnátok egy ilyenért?
Tegnap megakartam viccelni a barátomat. Az autós üléshuzatot ráakartam húzni az ülésre, sapkát a fejtámlára meg ilyen apróságokat.
De aztán amikor már odakerült a sor,hogy kint voltam a kocsinál, úgy gondoltam inkább nem,mert reggel ha siet ne ilyenekkel menjen el az ideje.
A baj az,hogy hogy az elemlámpát és a sapkát azt a kesztyűtartóba tettem vissza és nem az ülésen hagytam.
És reggel szegény kereste, és még fel is hívott,hogy nézzek szét itthon mert nincs meg.Ráadásul pont beért a munkahelyére, pedig mindig előbb szokott pár perccel.
Tudom,hogy most egésznap ezen fog gondolkodni,hogy hova lett.
De nem akartam neki reggel elmondani,hogy én tettem el,mert egyrészt reméltem hogy van annyi esze,hogy megtalálja a kesztyűtartóban.
Szerintetek nagy baj lesz ebből? Hogy jöhetnék ki úgy ebből ,hogy ne nézzen hülyének vagy ne bántsam meg ezzel?
Szerintem nap végére elfelejt egy ilyen kis semmiséget, de ha szóba hozza, tényleg a legjobb, ha elmondod.
Ennyi miatt csak nem harapja le a fejed, ráadásul úgy, hogy nem volt szándékos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!