Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha egy lány szeret koncertekre járni?
Te egy király csaj lehetsz, ne hallgass az átlag kis "diszkópatkányokra"
Én speciel a diszkókat utálom, el nem tudom képzelni hogy lehet ott normálisan ismerkedni, mégsem szólom le ezért őket...sztem ez valahol azokat minősíti akik beszólnak neked.
Ez olyan hülyeség... :D
A zenei ízlésnek nincs köze ahhoz, hogy valaki fiús, vagy lányos... :D
Én szeretem a lágy elektronikus dallamokat (Liquid dnb/dubstep, progressive house, future garage, stb...). Akkor most bu.zis vagyok? NEEEEEM :DDDD
Menjél nyugodtan koncertekre, ahányszor csak jólesik! :)
20f
Egyáltalán nem gáz, én is koncertekre járok 15 éves korom óta kb. Sosem voltam diszkóban, mivel nem az én stílusom az a zene. Szóval simán elmehetsz egyáltalán nem gond, koncertek után meg ha ottmaradsz iszogatni, akkor nagy valószínűséggel tudsz ismerkedni.
Sosem lesz normális kapcsolatod ilyenekkel? Egy embert nem a stílusa határoz meg, ez alapján nem lehet párkapcsolati szempontból (sem) meghatározni a másikat.
Szóval ne hallgass azokra akik ilyeneket mondanak neked, nincs igazuk, nyugodtan menj el koncertekre és érezd jól magad! :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!