Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjem el a csajozást?
Sosem volt még barátnőm, valamikor önbizalmam sem. Egy idő után lett önbizalmam, csajozni mégsem csajoztam.
Mostanában azonban pozitív visszajelzéseket kapok legtöbbször, így szeretnem végre elkezdeni.
Hogyan csajozzak és hol?
21/F
Végy egy szimpatikus csajt.
Szólítsd meg.
Beszélgess vele. (Légy kedves és humoros.)
Hívd el valahova.
Érezzétek jól magatokat egymás társaságában.
A többi majd kialakul.
Egy nagyon jó módszer.
Kapcsold ki a gépet.
Mért lenne gáz ha csak odamész hozzá?
Valahol el kell kezdeni ;)
egyetértek az előttem szólóval. Egyáltalán nem gáz csak a média valamiért ezt próbálja "belénkültetni". Próbálkozz sokat és próbáld meg minél kevésbé komolyan venni az elutasításokat! A legfontosabb a kitartás meg az önbizalom! Ha egy lány tegyük fel el akar sétálni de még mindig mosolyog akkor menj utána és beszélj tovább vele. Ha érzed hogy nincs kapcsolat (feszültség) köztetek akkor jelöld be facebookon dumálgassatok, barátkozzatom, mert a lány barátok mindig jól jönnek pl. bulikban. Ha érzed a vonzalmat akkor létesíts vele testi kontaktot csak óvatosan, nem megerőszakolni ;D! Ezt úgy értem hogy pl. azt mondod, hogy a tenyeréből jósolsz, mindenféle vicces dolgokat mondasz, majd mondod, hogy igazából csak azért csinálom hogy foghassam a kezed :) nekem bevált. Ezen kívül próbálj egyre közelebb kerülni hozzá (még mindig fizikailag)és tarts vele szemkontaktust de csak ésszel, ne forduljon ijesztőbe a dolog:D És ha nagyon jól érzed magad vele akkor jöhet a csók. Arra pl. egy tuti módszer, ha azt mondod: Csukd be a szemed egy pillanatra, megígérem nem foglak megcsókolni.
Ő becsukja a szemét és te 1.megcsókolod 2.a nyakán csókolod meg majd azt mondod: Na most csukd be a szemed, ígérem meg foglak csókolni :)
Sok sikert Bro. Peace out
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!