Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a normális Pasik? Hova lettek? Miért van az, hogy mindent megteszek annak érdekében, hogy jó legyen minden, és le sem szarnak itthon? Inkább a WOW-ot meg egyebet választanak. Aztán meg megy a lekúrvázás, ha megcsalom! 21/L
Lány létemre, nem vagyok az a nyavajgós hülye p.csa
és nem szokásom "ragadni " a páromra, de nekem is jól esne egy fárasztó nap után, oda bújni hozzá, meg beszélni kinek hogy telt a napja stb...
Köszi a jó pofa meg jegyzéseket, de nem párt keresek!
Nem ismerkedni akarok, csak kíváncsi voltam milyen kommenteket kapok!
Meg persze reménykedtem, hogy akad itt egy nálam bölcsebb ember, aki talán segít jó tanácsokkal, hogy kompromisszumot tudjak kötni a párommal :)
Azért az sem normális dolog h ilyen korlátok közt vagy.
Deha neked jó...
"A párom 25 éves, megszabja nekem, hogy kik lehetnek a barátaim, ha be akarnám mutatni az én baráti körömnek, megcsinálja a feszkót, és meg aláz .
Annyira féltékeny, hogy nem járok el sehova, Én elengedem őt bárhova, sörözni ,haverokkal dumálni stb...de ez fordítva nem müködik!
Annyira féltékeny, hogy dolgozni nem enged, itthon vagyok mosok főzök takarítok, haza ér melóból, meleg kaja várja és én. hagyom napi 4 órát kockulni, van hogy többet is, és nem csüngök a nyakán .Haza ér adok egy puszit, és mindenki megy a maga dolgára én vasalni, mosogatni stb...ő meg wow-ozni! "
Ha ilyen körülmények mellett hajlandó vagy vele lenni, akkor tökéletesen meg is érdemled. Ha hagytad magad házicseléddé alázni, akkor ne csodálkozz, hogy nem foglalkozik veled.
Ráadásul 21 éves vagy! Miért vagy vele?
Megcsaltad, mert féltékeny volt? hát gratulálok, méltó bosszú. Ez esetben magadnak kerested a bajt.
Fel kellene ismerni milyen egy rossz kapcsolat és továbblépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!