Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem miert nem tud semelyik nő igazan megszeretni mar jo ideje?
Figyelt kérdés
Nincsenek bakloveseim, nem szeretek beb@szni se, nem cigizek, balhektol mentes celtudatos ember vagyok, persze nem tokeletes. Eleg sok minden erdekel, kulonoskeppen az emberek motivacioja az elet torteneseit illetoen. Na most tuti az is hatrany, hogy komolyabb vagyok a koromnal, vagy nem vagyok tele sztorival vagy csak rosszul nezek ki..?! Mindegyik csaj, aki szingli, nem kepes beleszeretni egy igazan jo lelku sracba? Matematikailag nem tudom elkepzelni, hogy folyton csak foglalt nok vannak korulottem, akik begozolten szerelmesek.Vagy, hogy akik szinglik, egyik sem kepes belem szeretni?! Fura ez. Mit gondoltok? Nem rinyalni akartam, csak kivancsi vagyok, mert kb folyton csak az oregasszonyok mondjak, hogy jajj de jokepu fiu vagyok XD 24f Kort es nemet kernek...2012. nov. 27. 20:26
11/11 A kérdező kommentje:
Anyu mondta, hogy o sem lapott most tolem semmit pedig meki is kuldtem fontod fajlt. Adj masik cimet, ne freemailt, most nem jo valamiert. Mert nekem gmail.com-os.
2012. nov. 27. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!