Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért adják sokan fel a távkapcsolatot, amikor szerintem, ha igazán szerelmesek vagyunk valakibe, képesnek kéne lennünk hónapokig is várni rá?
Bocsáss meg, de számomra vicces őszinte szerelemről és a távolság felett álló érzésekről beszélni, amikor elmondod, hogy a lány eleve egy tökéletes katona volt, mert passzívan sodródik a pasija után, és minden mindegy neki, te meg dobtad egy másik lányért. Te is pontosan a papírforma szerint kezelted a párkapcsolatod, csak éppen kaptál hozzá egy kissé birka természetű, árral sodródó lányt.
Általában a lányok azok, akiknek hamarabb jön elő a hiányérzet, hamarabb kezdenek kiakadni a távolság miatt, mert törődésigényesebbek, sokkal jobban és folyamatosabban igénylik a párkapcsolat melegségét, a pasiknak ilyenkor akár még be is jön a szabadság. Emiatt azt figyeltem meg, hogy a távkapcsolatokban a lányoknak szokott beúszni egy harmadik a képbe, aki éppen ott van, amikor törődésre vágyik a hölgy, emiatt tönkremegy a kapcsolat. A te barátnőd szimplán egy megbízható állóvíz volt, cseppet sem volt mélyebb a kapcsolatotok. Ha nem voltál ott, nem hiányzott neki a szex, nem hiányzott neki a törődés, ha ott voltál, akkor meg jó volt, hogy ott vagy. Gondolom, a szexet is mindig te kezdeményezted, a csók is addig tartott, míg csókoltad. Ha mentél, jó volt, ha nem mentél, nem volt harag. Az én párom is kicsit hasonlóan működött a kapcsolatunk elején, ebből gondolom.
Szerintem te összekeverted a dolgot egy másik jelenséggel: a távkapcsolatoknak van egy olyan sajátos tulajdonsága, hogy sokkal tovább tartanak sokszor, mert a nettóban együtt eltöltött idő kevés, így sokkal később jönnek ki az ellaposodással kapcsolatos problémák. A te párkapcsolatod nem túlélte a távolságot, hanem ellenkezőleg: a ritka találkozás miatt kevéssé jöttek ki azok a problémák, amiket felsoroltál. A találkozás a kiéhezettség miatt jó volt, a fent maradó idő pedig ennek az emléknek a dédelgetésével telt el. Amíg neked jó volt, csináltad, amikor jött jobb, továbbléptél. Addig meg problémád egy szál sem volt, mert a csaj nem csinált problémát, maximum te.
Nem sértésképpen mondom, de szerintem nem szerencsés prédikálni a materialista világnézet és az őszinte, mindent elsöprő érzelmek ellentétéről, amikor csont nélkül képes vagy egy párkapcsolatból átugrani egy másikba. Az őszinte szerelem számomra nem ilyen...
Kérdező, te tul.képpen a lelkiismereted megnyugtatására tetted fel ezt a kérdést? Mert a történet végkicsengése erre enged következtetni.
Talán akkor megerősítettünk valamiben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!