Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha választanotok kellene, melyik mellett döntenétek?
bunkó vs. papucs
Kort is írjatok és azt is h miért.
Ha csak ez a kettő, akkor papucs. Velem jól járna, én senkit nem tudok kihasználni, így mellettem nem is tűnne papucsnak.
Bunkó meg kell a halálnak, az maradjon a buta csajoknak.
+1 szavazat a papucsra
Hogy miért? Azért mert könnyebb egy férfi magabiztosságát erősíteni és a "papucsságán" változtatni, mint egy bunkóból normálisat faragni.
N41
Bunkóból is lehet rendes embert faragni, én is az voltam, de meg tudtam változni, mert volt kiért, kérdés hogy érted érdemes e. A férfiaknál vagy egy idő, amikor már eljön a komoly döntés ideje és változtatni kell, ezt normális értelmes emberek érzik és tesznek is érte, föltéve, ha van kiért stb.
A választás is érdekes, azt jelenti, hogy két vasat tartasz a tűzben? Ha igen akkor föltehetnél egy másik kérdést is ….
Ha komolyat akarsz, mármint férjelöltek közül szeretnél választani, már akkor is gond van, mert akkor egyik sem a te eseted, mivel nem tudsz dönteni.
De lényegében szerintem a bunkó jobb, az meg tud változni, de egy nyuszikából miképpen lesz alfa hím(legalább a kapcsolatban ő legyen akire támaszkodnak), amire a nőknek szüksége van, látod ez jóval nehezebb szerintem, hogy mennyire lehetséges azt nem tudom…..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!