Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lujzy kérdése:
Most tuti semmi esélyem. Ugye?
Figyelt kérdés
Már nagyon régóta tetszik egy srác és már párszor dumáltunk meg minden (szerinte csinos vagyok ez egy közös ismerősünktől tudom) Nagyon kedves meg minden . A szüleimnek már képet is mutattam hogy hogy néz ki. ( ők nagyon szimpatikusnak találták és bíztattak hogy jöjjünk össze) de ez még odébb van ……… Én 14 vagyok ő meg 16 én a barátnőimmel „kajla kamasz” módjára viselkedem ő meg discoba jár………. Én áprilisban leszek 15 ő meg májusban 17 biztos nem akar egy hozáképest „kislánnyal járni. Most minden esélyem oda van ???? Vagy ez butaság és várjam a csodát mert nekem nagyon bejön.2012. nov. 26. 23:01
1/4 anonim válasza:
simán lehet nála esélyed, nem tettél még semmi rosszat
2/4 A kérdező kommentje:
De bisztos....... Nem vagyok túl fiatal hozzá????
2012. nov. 26. 23:04
3/4 A kérdező kommentje:
Nem hiszen hogy egy "kislány" az esete
2012. nov. 26. 23:06
4/4 anonim válasza:
Hát... Jogos a félelmed, de korban teljesen összeilletek.
Ő most éli ki magát, nem biztos, hogy el tudnád őt viselni. Vannak kivételek ugyan, akik nyugisabbak, de ő most éli a "fiatal vagyok egyszer élek bulizzunk halálig" korszakát. ( Bár ha szüleidnek szimpatikus, akkor... Elgondolkoznék a dolgon. :) )
Annyi a lényeg, hogy add önmagad, na hagyd magad pofára ejteni, légy talpraesett. Én szurkolok. ;))
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!