Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után mennyi ideig normális, hogy vissza akarom csinálni és úgy érzem, hogy rosszul döntöttünk?
Ennyi?
Elhiszem,hogy zavartak a viták de ezért szakítani...Áh ezt bőven helyre lehetett volna hozni a kommunikációval,meg kis alkalmazkodással.
Ha szereted keresd meg.
Nekem egyébként úgy volt,hogy pénteken szakítottunk,hétfőn találkoztunk visszacserélni a cuccokat és én ebben a pár napban éreztem csak azt,hogy visszaakarom kapni,de akkor durván ezt éreztem..Miután találkoztunk rájöttem,hogy ennek tényleg annyi,továbbléptem.Persze néha-néha rossz,mert hosszabb kapcsolat volt.De vissza már nem kéne ő nekem.Ő dobott engem,szintén békében váltunk el.Nálunk viszont komolyabb gondok voltak mint amit te leírtál.
Szóval,a helyedben megkeresném,ha nincs új kapcsolata.
Ja és ő is az első méllyebb pontnál dobott ki,kb rögtön,meg se próbálta megoldani,inkább otthagyott.:)
Bár valahol nekem ezzel jót tett.
Csak nem értem,hogy tudott/tudsz valakit csak úgy kidobni az első gondoknál?
Lehet, hogy túl könnyen feladtad. Beszéltetek azóta? Tudsz róla valamit, hogy ő hogyan érezhet? Ha nem beszéltek, tehát volt időd elfelejteni, mégsem sikerült, akkor gyanús, hogy még szereted.
Volt barátommal többször szakítottunk, szüneteltünk, minden volt... összesen 1 év járás és 1 év nagy összevisszaság után zártuk le végleg az egészet, szeptemberben. Még azóta is gondolok rá, nagyon nehéz és szövevényes dolog volt a kapcsolatunk. Még mindig beszélünk néha, pedig tudom, hogy jobb lenne, ha minden szálat elvágnék, de még mindig nem vagyok képes rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!