Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor teszem magam rajta túl?
Figyelt kérdés
3 hónapig jártam egy fiúval.Az elején minden szép és jó volt. Aztán hirtelen minden megváltozott. Erőszakos, bántalmazó típus vált belőle irányomba. Akármit csináltam vagy mondtam, mindig lekiabálta a fejemet és sértegetett, megalázott mások előtt nyilvánosan! Ezeket nem sokáig tűrtem, szakítottam vele. Ennek már 5hónapja, de esténként nehezebben alszom el. Egész nap félek, rettegek. A házból sem merek kimozdulni egyedül, mert félek tőle. Szó szerint tönkre tette az életemet néhány hét leforgása alatt. Mind a mai napig zaklat, ami ellen semmit se tudnak tenni, sem a hatóság, sem a szüleim. Ha az exem eszembe jut, pánikba esek, van, hogy napokig csak fekszem az ágyban. Lefoglalom magam, de amit velem tett, nem tudom elfelejteni. Pedig azóta már randiztam egyszer, ami természetesen katasztrófálisan sikeredett. Pánikba estem az illető előtt, stb... Nem tudom az előző, normális életemet élni. Miért van ez? És van e köztetek olyan, aki járt már ilyen cipőben, hogyan lábalt ki belőle?2012. nov. 26. 17:16
1/1 anonim válasza:
Szerintem nem tudod a régi életedet élni, míg zaklat. Milyen típusú a zaklatás? Például csak facebook-on írogat, vagy másféleképpen?
Ha minden kötél szakad, költözz el, bár ez erősen függ az anyagiaktól, de lehet, hogy nincs jobb megoldás. Ha sikerül lekoptatni, legyél minél többet barátokkal, haverokkal és próbálj meg bepasizni, ismerkedni, hogy a régi legyél és ne ess pánikba.
Kívánom, hogy mielőbb megoldódjanak a problémáid! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!