Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mire gondolhatok ilyen esetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire gondolhatok ilyen esetben? Reménykedhetek?

Figyelt kérdés
Van egy alakulóban lévő kapcsolatom. Ő az első olyan srác akivel úgy komolyabban is el tudnám képzelni. Bonyolult a helyzetünk mert ő koleszos és eléggé messze lakik tőlem. Eleinte csak haverok majd barátok lettünk. De aztán egyszer felmentem hozzá csak úgy barátilag és eléggé egymásba habarodtunk. Ez volt a szünet előtt kb egy héttel. Megbeszéltük h ha visszajön szeptemberben akkor megpróbáljuk. Időközben újra volt itt nálunk egy fesztivál miatt és nagyon jól éreztük magunkat. Úgy éreztem fontos vagyok neki, és jól érzi magát velem. Talán ez így is van. Aztán megint hazament és azóta is csak msn-en tartjuk a kapcsolatot. Kétségeim vannak a szándékait illetően, mert tudom h kihasználni nem akar, és nem is fog. Azt is tudom h jelentek neki valamit, mert a beszélgetések alapján sokszor le lehet ezt szűrni. De viszont a kapcsolat... Mielőtt elment még lépett felém h próbáljuk meg, de most a fesztiválozás után azt mondta h lehet h a szabadságot többre értékelné. (talán túl lekötve érezte magát miközben mindenki bulizott?)Most ezt mégis mire véljem? Ez nem úgy működik ha vkit akarunk akkor vele vagyunk? Tudom most mindenki azt válaszolná h nem érdeklem igazán, de minden nap keres érdeklődik felőlem. Nagyon nehezen szeretek meg valakit és úgy érzem h ezt a lehetőséget nem kéne elszalasztani. Mert minden stimmel. Úgy tűnik nála is. De ettől a szabadságos kijelentésétől kicsit besz*rtam. Tegyek le róla? (nem akarok)
2009. aug. 17. 16:00
 1/7 A kérdező kommentje:
jah igen és 17 éves lány vagyok
2009. aug. 17. 16:02
 2/7 anonim ***** válasza:
64%

Nem értem, miért tennél le róla?

Neki jelenthet mást a kapcsolat, mint Neked. Neki fontos a "szabadság". Ez van, fogadd el Őt ilyennek, hiszen ilyen. (Hacsak nem lódított.) ;)

Tipikus női "hiba", hogy egyesek beleszeretnek a vademberbe, mert vonzza Őket az illető vadsága. Hazaviszik, megszelídítik, mert ugye otthonra az mégsem jó, ha egy vadember jön-megy nálunk a lakásban, meg akkor talán kevésbé fog kelleni az illető a többi nőnek, és nem is fog eljárni bulizni. Aztán egy idő után ránéznek erre a szelíd emberre és azt mondják: "De hát ez a pasi egy dögunalom! Mit láthattam benne régen?" És elindulnak, hogy beszerezzenek egy új vadembert.

2009. aug. 17. 16:19
 3/7 A kérdező kommentje:
nem erről van szó. ő nem "vadember" nem az a tipikus nőcsábász. Pont ezért vagyok meglepődve rajta hogy régebben mindig a komoly kapcsolatra vágyott. Egyszer míg barátok voltunk azt mondta h szte ő csak akkor lehet boldog ha van egy komoly kapcsolata. Aztán nemrég meg már azt állította h nem feltétlen. Most ezt egy induló kapcsolatnál hallani nem túl előnyös nekem:S
2009. aug. 17. 17:45
 4/7 anonim ***** válasza:

Áááá! Szerintem ez csak pillanatnyi rossz hangult vol, bolygó állás, front stb.

Ha hagyod elszaladni, akkor te nagy balek vagy!! Fogd meg és el ne ereszd ;)

2009. aug. 21. 19:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem csak bezavarodott a srác.Nehogy letegyél róla.:)
2009. aug. 21. 20:09
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2009. aug. 22. 12:30
 7/7 A kérdező kommentje:
nem tettem le róla... :) együtt vagyunk. És nagyon nagyon.. JÓ. :) gondoltam leírom xD
2009. okt. 28. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!