Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 17 év korkülönbség nagyon sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 év korkülönbség nagyon sok vagy még oké?

Figyelt kérdés
A lány nem a pénz miatt van együtt a sráccal. Szeretik egymást!

2012. nov. 25. 23:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem sok. Gondolj bele, ha esetleg öreg korukig együtt vannak, az egyik még csak 50 éves asszony (nem mondhatni öregnek), a férje meg majdnem 70 éves vénember...
2012. nov. 26. 20:01
 12/17 anonim ***** válasza:
56%

2 lehetséges szituáció van, ahol igazán számít. Vagy az egyik túl fiatal, vagy a másik túl öreg.

Gondoljuk végig: 15-20 éves lányhoz nem való egy 30-as éveiben járó férfi normális esetben, mivel más generáció.

Ugyanakkor a 35 éves nő mellett sem feltétlen jó egy már öregedő 50 fölötti férfi, akinél a klimax jelei (gyenge libidó, impotencia, szenilitás, szívproblémák, stb..) jelentkeznek, és ez a gyereknevelés szempontjából sem mindegy. Az ilyenkor születendő gyermek 20 éves korára jó eséllyel lesz félárva, de legalább egy nagypapa korú apja lesz, aki már nem tudja úgy támogatni, mint egy kb. 20 évvel fiatalabb... Szóval hosszú távon, családtervezés szempontjából én egyenesen felelőtlenségnek tartom az efféle kapcsolatokat. De hát azok biztosan jobban tudják, akik ebben benne vannak....

2012. nov. 29. 00:29
 13/17 anonim ***** válasza:
Először is jó lenne tisztázni, hogy a fiatalabb mennyi idős(bár gondolom, hogy te vagy az). Mert mondjuk egy 15 és 32 es felállás azért elég gáz. Igen, akár hogy is vesszük, nagyon sok az a 17 év.
2012. dec. 2. 02:01
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem az ilyen felállás a legjobb a világon. Aki nem volt ilyenben,az úgysem érti.
2012. dec. 7. 00:26
 15/17 anonim ***** válasza:
14-es, te ilyenben vagy?
2012. dec. 7. 15:01
 16/17 anonim ***** válasza:
Hát, alakulgat. Eddig csak pozitív tapasztalatom van,de titkoljuk egyelőre. Utána majd biztos lesznek csúnya pillantások,de kit érdekel.
2012. dec. 7. 20:11
 17/17 A kérdező kommentje:

:)

Nekem még egyszer sem kellett csalódnom ebben a kapcsiban, pedig már 5 hónapos :)

2012. dec. 7. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!