Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nincs fél éve barátom, és kiírtam facebookra, hogy kapcsolatban vagyok, mert amikor volt barátom, csomóan nyomultak, utána meg észre sem vettek. Ez hülyeség?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok és lehet gyerekesen hangzik, de én azt tapasztaltam, hogy ha éppen van valakim, több embernek tetszem. Amikor senkim sincs persze meg felém sem néznek.2012. nov. 25. 22:47
11/16 anonim válasza:
Ez vica versa is igaz. Ha barátnőm van, tapadnak a csajok, ha nincs, akkor le se sz*rnak. Valószínűleg megváltozik az ember kisugárzása ilyenkor és ez az, amit észrevesz a másik nem.
12/16 anonim válasza:
Szerintem az a hülyeség, ha valaki a neten próbálja a párkeresést, nemcsak hogy jól pofára ejthetnek, hanem ez bizonyos veszélyekkel is járhat, lehet, hogy valami perverz alakot fogsz ki magadnak. Szerintem állj fel a klaviatúra mellől, menj ki a való életbe, és úgy próbálj meg pasit fogni magadnak. Már nagyon el vagyunk kényelmesedve, csoda, hogy még a neten keresztüli szexet nem találták fel.
13/16 anonim válasza:
09:36
Mert ugye élőben 0 az esélye hogy pedofillal, vagy perverzzel futsz össze!
14/16 anonim válasza:
Sajnos ez nem a facebook státuszodtól függ. Ha az embernek van párja, és stabil kapcsolatban él, sokkal felszabadultabb, kiegyensúlyozottabb az élet minden területén. Ettől lesz egy kisugárzása, és ez az, ami vonzó a másik félnek. Egy próbát azért megér, de sokkal jobban járnál, ha nem paráznál rá a szitura, és próbálnád a magabiztos, minden rendben van velem énedet hozni.
15/16 driverboy válasza:
11 es, és 14 es igazatok van, szerintem is így van, ehhez még azt tenném hozzá, hogy olyankor amikor kapcsolatban van az ember, olyankor ezek mellett kihívást is jelent a csábító számára, hogy vajon el tudja e csábítani a párjától az illetőt.
16/16 anonim válasza:
Sztem sincs a hirtelen irántad való rajongásnak a facebook-on kiírt kapcsolati státuszodhoz, inkább a kisugárzástól függ. Nyilván, ha valóban kapcsolatban vagy, akkor "boldog" vagy, ha pedig nincs senkid, akkor meg "elveszett". Mindenki "boldog" emberrel akar járni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!