Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel lassan közeleg a karácso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hellvetica96 kérdése:

Mivel lassan közeleg a karácsony, mit vegyek a pasimnak?

Figyelt kérdés
Már nemsokára 3 hónapja együtt vagyunk és fogalmam sincs,hogy mit vegyek neki karácsonyra :(

2012. nov. 25. 14:55
 1/7 anonim ***** válasza:
3 hónap után szerintem még nem kell komoly dolog, és nagyon személyes se. Főleg, ha tizenévesek vagytok még. Szerintem elég valami ruhadarab, amiről tudod, hogy tetszik neki, vagy könyv egy olyan témáról, ami érdekli. Mellé meg mondjuk a kedvenc édessége.
2012. nov. 25. 14:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Parfüm?
2012. nov. 25. 15:00
 3/7 anonim ***** válasza:

Én is ilyen gondba vagyok. Hány éves vagy és mennyi pénzt szánsz rá? :)

L/15

2012. nov. 25. 15:00
 4/7 anonim ***** válasza:
én plüssmackót kaptam a kedvesemtől tavaly amit befújt a parfümével hihetetlenül örültem neki :)és te am minek örülnél mert most én sem tudom mit vegyek neki XD
2012. nov. 25. 15:01
 5/7 anonim ***** válasza:
81%
mákdaráló
2012. nov. 25. 15:13
 6/7 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok,és elég komoly kapcsolatunk van...
2012. nov. 25. 15:13
 7/7 anonim válasza:
Nincs vmi zene esetleg amihez köze van mert ilyenekből lehet építkezni?
2012. nov. 25. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!