Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Még nem járunk, de vegyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még nem járunk, de vegyek neki valamit?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel elég szoros a kapcsolatunk, de még van barátja, akivel alig találkoznak, és még nem szakított vele. Viszont velünk egyre jobban alakulnak a dolgok. Szóval nem sokára lesz ugye karácsony. Szerintetek vegyek neki valami ajándékot? Mert hát olyan mintha jarnánk.

2012. nov. 24. 18:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem amíg nem szakított a barátjával,addig véletlenül se vegyél semmit és addig nem is jársz vele.
2012. nov. 24. 18:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Valami apróságot vehetsz neki, mint barát. De amíg barátja van, nem kellene ebbe belemászni. Amíg ők járnak, te barát vagy, így baráti ajándékot vehetsz neki, de komolyabbat majd akkor, ha járni fogtok!
2012. nov. 24. 19:26
 3/7 A kérdező kommentje:
Ez egy olyan fázis, hogy akivel jár, vele válik baráti kapcsolatra, és velem komolyabbra. Azért kérdeztem csak.
2012. nov. 24. 19:30
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2012. nov. 24. 19:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor is azért inkább várd meg, hogy átbillenjen ez a dolog a te oldaladra. De még egy hónap karácsonyig, addig van időd. Vagy ha így is marad, lehet, hogy rosszul esne neki, ha nem leped meg semmivel, de még ne úgy.
2012. nov. 24. 20:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ne légy erőszakos, de azért adhatsz ajándékot, de ne mond neki, hogy szeretlek, vagy ilyenek! És ne kerülj bunyóba a vetélytársaddal! Ne mutasd magad annyira keménynek, és ne utalj rá, hogy erősebb vagy nála( a srácnál) én már vesztettem így el egy lányt...
2012. nov. 25. 19:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Erőszakos ne legyél, mert rosszul sül el a dolog. Mindenképpen várj egy kicsit és aztán akciózz ;) Semmi sem biztos, szóval minden eshetőségre fel kell készülnöd. Ha igent mond... nos nyert ügyed van, boldog lehetsz. Ha nemet (mert megeshet), na ez a nehezebb. Először is: nehogy letörj emiatt. 2.: NE mutasd ki a bánatot 3.:Ne add fel elsőre; 2-3 próba belefér aztán már elég cink a dolog. :)
2012. nov. 26. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!