Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Svikii98 kérdése:
Fiúk. Szerintetek gáz ha egy lánynak szörős a lába? XDD
Figyelt kérdés
2012. nov. 25. 13:52
2/10 anonim válasza:
ha szőrösebb mint az enyém az elég kellemetlen :D
4/10 anonim válasza:
Eddig az összes barátnőm szőrtelenítette, szóval megszoktam már.
5/10 anonim válasza:
mondjuk tegyük hozzá hogy ha így állunk hozzá akkor a férfi láb is undorító, szval azért erőset nem mondanék, de mondjuk h a mai normák már megkövetelik h ne a lány legyen a szőrösebb :D
6/10 A kérdező kommentje:
segítsetek kérlek.!! elkezdtünk járni egy fiúval akivel nem sokat találkozok..és a srác egy kicsit félénk is de teljesen belém van zugva..szerintetek mit csináljak? elhivjam talizni??
2012. nov. 25. 13:56
7/10 anonim válasza:
b*szki :D akkor meg nem értem miért félsz, veszel egy készlet borotvát, megoldod, elhívod ő meg ugrani fog rá, van egy csávód neked meg nem szőrös a lábad mindenki happy
8/10 A kérdező kommentje:
segítsetek kérlek.!! elkezdtünk járni egy fiúval akivel nem sokat találkozok..és a srác egy kicsit félénk is de teljesen belém van zugva..szerintetek mit csináljak? elhivjam talizni??
2012. nov. 25. 14:19
9/10 anonim válasza:
Nyugodtan elhívhatod! Biztos örülni fog neki! :)
Menjetek sétálni, amíg jó idő van!
Amúgy elég gáz :D Epiláld le a lábad! :)
A borotva nem tudom, hogy mennyire lehet megoldás... :S
10/10 A kérdező kommentje:
kösziii sokat segítettél :DDD
2012. nov. 25. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!