Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexi viselkedés vagy az érdektelenség jele?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy van egy srác, akivel nem járunk, de randizunk úgy 2-3 hetente. Mégpedig amiatt, mert nagyon bejövünk egymásnak, de emellett nagyon sokat dolgozik, mivel cégtulajdonos..És hát azt mondta, hogy amíg el nem éri a célját a céggel, addig nem akarja komolyra fűzni a dolgot. Ez megy már egy ideje..viszont télleg nem vagyunk együtt. Ha találkozunk, mindig szájon csókol..fogja a kezem, elvisz ebédelni..és hát már szexeltünk is. 2-3 naponta felhív..Én sosem keresem. Mindig ő engem. És mivel csak 2-3 hetente futunk össze..ezért háát kicsit szexhiányom van. Tudom magamról, hogy legközelebb ha látom, azonnal rávetném magam..Viszont ő egy komolyabb beállítottságú férfi és tuti, hogy először elkezd mesélni a sok munkáról..meg ienek. És persze végighallgatom nagyon szívesen, de valljuk be inkább szex után:D Nagyon vonzódom hozzá, de ha legközelebb talizok vele..tuti nem birom végighallgatni a beszámolóját azelőtt mielőtt szex lenne. Azt szeretném tőletek megkérdezni, hogy szerintetek nem az érdektelenségem jele ha inkább az első 5 percben rávetem magam ahelyett hogy végighallgatnám először? Ez inkább szexi viselkedés vagy csak azt fogja rólam gondolni, hogy én egy felszínes, szexmániás 20 éves csaj vagyok, akit nem is érdekel komolyan az ő munkája, dolgai, stb??
2012. nov. 24. 22:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Mivel ez alapból szexkapcsolat egy kis beszélgetéssel megspékelve,nem fog gondolni semmit.
2012. nov. 24. 23:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Vagy-vagy, de ha normális, a 2.-ra fog valószínűleg gondolni.
2012. nov. 24. 23:03
 3/7 A kérdező kommentje:

Ez nem szexkapcsolat, mert nem csak szexelünk.

2. kommentelőnek: mi az h ha normális???

2012. nov. 24. 23:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Tudom hogy nem ide illik a kérdés és hogy először válaszoljak a kérdésedre szerintem nem gondolna felszínesnek!Szóval arra lennék kíváncsi hogy szedsz fogamzásgátlót vagy óvszerrel szoktatok védekezni?
2012. nov. 24. 23:10
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem leszek terhes, védekezünk.
2012. nov. 24. 23:12
 6/7 anonim ***** válasza:
ha találkoztok, és látod a szemében, hogy azért ő is kivánná, vesd csak rá magad!:) amúgy meg szex után jobb beszélgetni:D
2012. nov. 25. 00:23
 7/7 anonim ***** válasza:
de mivel védekeztek?
2012. nov. 25. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!