Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Szakítás után melyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szakítás után melyik viselkedés a vonzó?

Figyelt kérdés

Miután dobjátok a pasitokat, hosszú idő elteltével újra találkoztok. Hogy viselkedjen a pasi, melyik tetszene, melyik keltene újra vonzalmat?

1. Jókedvű, laza, azt állítja, hogy túl van rajtad és új emberként tért vissza, ugrat téged, haverkodik, stb.

2. nagyon szomorú, elmondja, hogy mennyire nem tud nélküled élni, mennyire vissza akar kapni, őszinte, komoly, stb.

2012. okt. 17. 13:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem egyik sem jó, pont a kettő közötti magatartás lenne jó. Nem kell adni a laza csávót, meg azt, hogy már le tojom a másikat. De a másik viselkedés is túlzás, ha a szakítás komoly és végleges volt...Szerintem a normális viselkedés a jó, úgy mint bárki mással, kedven, hogy s mint vagy és kész....
2012. okt. 17. 13:56
 2/6 anonim ***** válasza:

1.Szerintem a megjátszást, büszkeséget az embernek ki kell nőnie. A legtöbb értelmes ember átlát a szitán, és látja, hogy ez az egész csak színjáték, amit a te egyszemélyes színtársulatod ad neki elő. Ráadásul, ha vissza akarod kapni, az ilyen visszataszító viselkedést kerülni kell. Az emberek azt hiszik, hogy olyan jó színészek, pedig egy hétköznapi ember, pláne ha érzelmei befolyásolják, nagyon rossz színész lesz.

2. Viszont a kártyákat sem nagyon jó felfedni, mert nem szeretne az ember úgy kifakadni, hogy a másik lehet, hogy csak tényleg haverkodni akar.

Szerintem attól függ ez az egész, hogy viselkedik a lány. Ha a lány nagyképű, akkor simán mehet az első: valószínűleg lesz olyan ostoba, hogy beveszi. Egy nagyképű emberrel szembe mentsük fel magunkat attól, hogy ne legyünk büszkék. Nem érdemelnek meg annyit, hogy kifejezzük nekik valódi lelki világukat.

Szerintem legyél semleges az elején, aztán majd látod, hogy hogyan kell viselkedned.

2012. okt. 17. 14:03
 3/6 anonim ***** válasza:
attól is függ mi a célod pontosan vele? vissza szeretnéd újra kapni? légy természetes,ne mutasd teljesen hogy szomorkodsz miatta, de ne is add a nagyon laza csávót,akivel már minden ok.
2012. okt. 17. 15:24
 4/6 anonim ***** válasza:
második:)
2012. okt. 18. 15:04
 5/6 anonim ***** válasza:
De kérdező, ha a barátnőd dobott téged, akkor miért érezne irántad vonzalmat? Miért gondolod, hogy még vonzódik? Amúgy mivel ő dobott, szerintem az 1. variáció teheti őt esetleg féltékennyé, ha még hozzáteszed, hogy van ám sok csaj a közeledben :D Végül is kicsit féltékeny úgy is lehet ebben az esetben, ha egyáltalán nem szeret már téged.
2012. nov. 6. 14:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyiktől sem szeretnék újra belé.
2013. okt. 27. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!