Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szakítás után melyik viselkedés a vonzó?
Miután dobjátok a pasitokat, hosszú idő elteltével újra találkoztok. Hogy viselkedjen a pasi, melyik tetszene, melyik keltene újra vonzalmat?
1. Jókedvű, laza, azt állítja, hogy túl van rajtad és új emberként tért vissza, ugrat téged, haverkodik, stb.
2. nagyon szomorú, elmondja, hogy mennyire nem tud nélküled élni, mennyire vissza akar kapni, őszinte, komoly, stb.
1.Szerintem a megjátszást, büszkeséget az embernek ki kell nőnie. A legtöbb értelmes ember átlát a szitán, és látja, hogy ez az egész csak színjáték, amit a te egyszemélyes színtársulatod ad neki elő. Ráadásul, ha vissza akarod kapni, az ilyen visszataszító viselkedést kerülni kell. Az emberek azt hiszik, hogy olyan jó színészek, pedig egy hétköznapi ember, pláne ha érzelmei befolyásolják, nagyon rossz színész lesz.
2. Viszont a kártyákat sem nagyon jó felfedni, mert nem szeretne az ember úgy kifakadni, hogy a másik lehet, hogy csak tényleg haverkodni akar.
Szerintem attól függ ez az egész, hogy viselkedik a lány. Ha a lány nagyképű, akkor simán mehet az első: valószínűleg lesz olyan ostoba, hogy beveszi. Egy nagyképű emberrel szembe mentsük fel magunkat attól, hogy ne legyünk büszkék. Nem érdemelnek meg annyit, hogy kifejezzük nekik valódi lelki világukat.
Szerintem legyél semleges az elején, aztán majd látod, hogy hogyan kell viselkedned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!