Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj velem, miért nincs sikerélményem?
Tudom, volt már kismillió hasonló kérdés, de azért én is felteszem a magamét. Nem igazán értem a lányokat, rendre kudarcot vallanak a próbálkozásaim. Általában már az elején elromlik minden, nincs meg a kölcsönös érdeklődés. Nem vagyok bunkó, és nem nagyképűség, de értelmesnek tartom magam. Volt olyan lány, aki azt mondta, hogy sokan szeretnének maguk mellé ilyen fiút, többek között ő is (azonban neki akkor kezdett kialakulni egy kapcsolata), az életben viszont nem ezt tapasztalom. Ha beszélgetni próbálok valakivel, akkor lehetek bármennyire laza, humoros, eredménye nem sok van, rendszerint ugyanúgy nem érdeklem a másik felet, mintha nem tennék semmit. Természetesen tisztában vagyok a rossz tulajdonságaimmal is, illetve azzal, hogy külsőleg nem vagyok "csúcsszuper" pasi, de nem vagyok ronda sem. Nem magasak az igényeim, és habár nem azt mondom, hogy esetleg egy-egy különlegesen szép lánynál ne lenne esélyem, de inkább az "átlagos" lányoknál szoktam kísérletezni.
Még mielőtt bárki azzal jönne, hogy ne nyafogjak itt, közölném, hogy ez nem nyafogás, csupán feltettem egy kérdést, amihez némi magyarázatot is adtam. Megkérek mindenkit, hogy konstruktív véleménynek adjon hangot, én is segíteni szoktam másoknak, és szeretném, ha én is értelmes, normális válaszokat kapnék. Köszönöm.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!