Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelent ez valamit? Kicsit aggódom
Figyelt kérdés
Barátnőm rajong egy sportolóért már évek óta. Facebookon ezt bárki láthatja, aki az ismerőse. Naponta lájkolja a róla szóló képeket, híreket, akármit. Szinte ezzel van tele az egész adatlapja. Ha megoszt valamit vagy ír róla, akkor mindig ír szívecskét, ami engem nem zavar. A lányok szoktak szívecskézni.
Ami inkább feltűnt, hogy a közös képeinkhez, vagy ha megosztok valamit a falán, akkor semmi ilyesmit nem ír.
Van ennek valami jelentősége? Olyan, mintha az a híresség előrébb lenne az életében mint én.
2012. nov. 24. 17:28
11/14 anonim válasza:
Én eleve azért lennék pipa, ha fészbúkon osztaná meg a kapcsolatunkat! Kinek, mi köze a magánéletünkhöz? Nekem az sincs kint, hogy kapcsolatban, se közös fotó. Nehogy már 300 vagy több ismerős éppen arra verje ki, hogyan ölelkezünk egy képen. (Vagy az exeknek adjak beszédtémát)
12/14 A kérdező kommentje:
Az nem fontos. A párok 90%-a kiteszi. Nincs is vele gond.
2012. nov. 27. 12:34
13/14 anonim válasza:
Azért van veled, mert a "bálványa" számára elérhetetlen. Kérdezd meg tőle, hogy ha találkozna azzal a fickóval és udvarolna neki, ő hogyan viselkedne. Akkor melyikőtöket választaná? Ha ló nincs, jó a szamár is, és itt te vagy a szamár!
14/14 A kérdező kommentje:
Mondom, hogy nem a kedvence zavar engem. Amúgy is annyira messze van tőle, mint tőlem Angelina Jolie. Nem ez a bajom. Nem szerelmes belé vagy ilyesmi, csak rajongója, semmi több.
Az a bajom, amit már leírtam párszor.
2012. nov. 27. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!