Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem megy könnyebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem megy könnyebben a felejtés?

Figyelt kérdés
Miért sanyargatjuk magunkat az emlékek felidézésével szakítás után?
2012. nov. 24. 14:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem nagyon megy a felejtés, főleg analízisből
2012. nov. 24. 14:13
 2/8 anonim ***** válasza:
kefélni kell a lehető legtöbb emberrel
2012. nov. 24. 14:13
 3/8 anonim ***** válasza:
mert még nem múlt el a szerelem.. és érezni akarod még egyszer, és talán utoljára, hogy milyen volt, mikor vele voltál.. hogy mit éreztél.. hogy mennyire szeretted, mikor átölelt, megcsókolt, vagy csak a szemedbe nézett.. hiába is.. ezt nevezik szerelemnek.. majd egy idő utén el fog múlni.. de arra sajnos még várnod kell..:(
2012. nov. 24. 14:14
 4/8 A kérdező kommentje:
amíg elolvastam a hozzászólásotokat, legalább addig mosoly került az arcomra
2012. nov. 24. 14:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyén függő, van aki könnyebben felejt, de van aki sohasem tud. Nekem még 3 év után sem sikerült túl tennem magam rajta. Pedig lett volna lehetőségem bőven.
2012. nov. 24. 14:18
 6/8 anonim ***** válasza:

tudatosan kell mindig arra figyelni, hogy a jövőt nézzük, előre nézzünk, ne hátra.

a múltban való vetyengés a jövődet akadályozza csak.

tulajdonképpen önsajnálatnak nevezzük. hátráltat csak, méreggel tölti el a szervezetet, kár, hogy feltalálták ezt is, mint érzést. én gyűlölöm, hogy ilyen van. semmire nem jó.

2012. nov. 24. 14:39
 7/8 anonim ***** válasza:

vagy arra jó a múlt felidézése, hogy megtanuljuk elkerülni a jövőben az ismétlődését a "pofonoknak".

ami fáj, azt elkerüljük.

pl ha már beleestél egy gödörbe, másodjára már odafigyelsz. és fájt és vagy még a nyomát is hordozod sokáig, mert megütötted magad, pont azért kell a fájdalom, hogy fokozottan ki legyél élezve a figyelemre, hogy többet ezt elkerüld. ha nem fájna, nem figyelnél oda, megint beleesnél ugyanabba.

2012. nov. 24. 14:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Hah, mázlista! Én annak örülnék, ha végre valamit megjegyeznék. Amúgy azért idézünk fel emlékeket, mert az emberből vagy, és szeretjük felidézni a boldog békeidőket, amikor még virág nőtt lépteink nyomán! Hallelujah!!! :)
2012. nov. 29. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!