Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetek az ellen hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek az ellen hogy ne járjon a fejembe?

Figyelt kérdés

Fél éve boldog párkapcsolatban élek!

A volt párom megkeresett 2 hete hogy elkérné a telefon számom!

De én inkább személyesen akartam megtudni mit akarhat még mondani fél év után!Találkoztunk és elmondta hogy gondol rám hogy hiányzom neki és hogy tudja hibázott!De azt mondta elfogadja hogy mással vagyok és szeretem búcsúzáskor kért egy puszit!

Ahogy odahajoltam az arcához és adtam a puszit elrántotta az arcát és félig a szájára ment!

Azóta az jár s fejem hogy azt mondta akiknek együtt kell lenniük együtt lesznek!

2012. nov. 24. 13:51
 1/4 anonim ***** válasza:
nem véletlen, hogy rágódsz rajta.. ha a kapcsolatodban minden rendben lenne, boldogság és szerelem, akkor nem is találkoztál volna az exeddel.. gondolkozz el rajta. ne akard becsapni önmagad.
2012. nov. 24. 13:59
 2/4 A kérdező kommentje:

Úgy érzem hogy boldog vagyok!

Nem hiába mentünk szét 5 év után.!

Rengeteget bántott és rengeteget sírtam!

Hiába volt Ő a nagy szerelmem!

2012. nov. 24. 14:00
 3/4 anonim ***** válasza:

ha ő volt a nagy szerelem akkor még rágódni is fogsz rajta...talán még jó sokáig is...én még 6 év után is gondolok az első nagy Ő-re...pedig 5,5 éve BOLDOG kapcsolatban vagyok...nem véletlen mondják h az elsőt nem felejti el egy hamar az ember...

csak vigyázz arra, hogy ez ne menjen a mostani kapcsolatod rovására, ha igazán szereted a jelenlegi párod akkor próbáld meg a kettőt elkülöníteni és úgy gondolni az exre mint egy emlékre...ne úgy hogy vajon szeretem e még vagy sem...

kicsit bonyolultra sikerült, de remélem érthető

N23

2012. nov. 24. 16:55
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

És teljes mértékben igazad van!

A jelenlegi párom a jövőm

Az exem a múltam!

2012. nov. 24. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!