Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért korai 12-13 évesen párkapcsolat? 12/L
Figyelt kérdés
Na szóval.. Tehát azt nem értem, hogy miért mondják sokan, hogy hatodik-hetedikben miért korai az együtt járás és a szerelem. Nyilván a normális emberekre gondolok, akik tényleg érdeklődnek egymás iránt és nem menőzésből csinálják, és nem akarják hetente váltogatni. Nyilván nem szexre gondolok, csak együtt hazamenés, kézfogás esetleg csók? Nálatok mennyi fér bele?2012. nov. 24. 11:46
11/20 anonim válasza:
figyelj.. biztos vagyok benne, hogy nem voltál még szerelmes.. de egy tetszésből is lehet valami.. ha a srác is akarja, beszélgessetek, meg minden.. de ebből semmi komoly nem lesz..:)
12/20 anonim válasza:
Haverkodás, oké. Párkapcsolat totál felesleges. Úgysem tudtok még igazából járni, max. a sulibanXD
13/20 anonim válasza:
Szerintem sem voltál még szerelmes.Én visszaemlékezve,nekem volt barátnőm 6-7.es koromban,és csók is volt,kövezzenek meg,ez van:D Akkor jónak tűnt,de nem vettem annyira komolyra a kapcsolatot mint most,akkor azthittem hogy ez a szerelem,aztán 3-4 évre rá már rájöttem hogy a szerelem annál bizony sokkal de sokkal jobb érzés.:) Persze le ne feküdjetek,de szerintem nyugodtan sétálhattok kézenfogva,csak azért szájrapuszi/csókocskánál ne menjetek messzebb semmiféleképp...
14/20 A kérdező kommentje:
14:40-es teljesen igazad van.:)
2012. nov. 24. 18:43
15/20 anonim válasza:
Viszont szerintem nincs igaza. Persze jókat mond, de kifelejt valamit: a diákszerelmet. Ami tényleg csak annyiból áll, amit a kérdező leírt: puszi, kézfogás, délutáni programok stb. Ez a párkapcsolat egy tiszta formája, ahol nem kell azon aggódni, hogy a másik mikor akar először szexelni, mik az elvárások, vajon jó vagyok e az ágyban, esetleg megcsal e mert nem akarom leszopni és sorolhatnám. Ez persze csak akkor működik, ha mindkét fél azon a szinten van agyilag. Persze a felnőtt párkapcsolatnak is megvannak a maga szépségei az intimitással és a szexel együtt, de ennek is. És szerintem nincs ezzel semmi baj, főleg ha nem is mennek tovább egy darabig, és tényleg törődnek egymással.
16/20 anonim válasza:
A 14:40-esnek és a 21:36-osnak is igaza van szerintem részben, de most hallgass meg egy másik szempontot. Én ellenkező nemű vagyok és 6 évvel idősebb. Az utóbbi 8 évben bőven éreztem, hogy tetszik vagy belezúgtam egy-egy csajba... de ahogy telnek az évek be kell, hogy valljam, rájöttem, hogy egy kapcsolatra közel se álltam volna készen. Persze akkoriban bánkódtam, amiatt hogy nem jön össze, de így végiggondolva nem tudom mi lett volna. Félő, hogy pl a középiskola választásomat is befolyásolta volna illetve egyre jobban elidegenedtem volna a barátaimtól ha komolyan vettem volna a kapcsolatot. Hasznos tanácsot nem tudok adni, de megvilágítottam egy másik szempontot. :)
17/20 A kérdező kommentje:
21:36. Én is ugyanígy gondolom:)
2012. nov. 25. 14:16
19/20 anonim válasza:
Nekem is van egy fiú aki tetszil vagy is szerelmes vagyok belé és ő is belém szóval akár járhatnánk , a fiú már kérdezte is . Én igazából nemet mobdtam mert nem merek még ilyenbe bele vágni . De a lényeg amit mondani szeretnék , hogy mi már szinte viszont teljesen ugy beszélünk egymással mint akik tinisen járnak.Szóval aféle tudatalatti kapcsolat 😂.
13/l
20/20 anonim válasza:
Sziasztok! Lehet nagyon későn írok választ, de el szeretném mondani a véleményem.
Szerintem qrvabagy hülyeség, ha valaki azt mondja ezért van elcseszve ez a generáció.
A nagymamàm és a nagypapám (aki sajnos már nem él😭)
11 évesen jöttek össze. Ennyit arról, hogy a mi generációnk van elbaszva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!