Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megismerkedtem egy lánnyal....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismerkedtem egy lánnyal. Két diplomás tanárnő. Nekem szakmunkás végzettségem van. Működni fog hosszútávon ez?

Figyelt kérdés
Sokat beszélgetünk,de úgy érzem,teljes gőzzel kell figyelnem minden beszélgetéskor,mert annyira magas színvonalon fejezi ki magát.Próbálok hasonló stílusban beszélni,fogalmazni meg mondatokat,de már a víz is lever,annyira izgulok,hogy mikor rontok el valamit a beszédemmel.Nem hazudok neki,nem szépítek semmit,csak a beszédstílusát próbálom utánozni.Nem tudom meddig bírom.
2012. nov. 23. 23:54
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

#6-os!Nagyon tetszett a válaszod!

A pénzügyi része egyáltalán nem érdekel.

Nem akarok hencegni,de kétszer annyi pénz jön be hozzám,mint a tanárnő fizetése!

Egyébként,amíg chat-en ismerkedtünk,nem volt ilyen probléma.Az a néhány másodperc,amíg összeszedtem a gondolataimat,elég volt,hogy normális választ adjak.

Szóban más.De lehet hogy túlizgulom a dolgot.

2012. nov. 24. 01:06
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne görcsölj ezen! Persze hogy működhet! Nálunk a körzeti orvos dokinőnknek teherautó sofőr a párja, 20 éve együtt vannak...
2012. nov. 24. 06:20
 13/18 anonim ***** válasza:
82%

Ma a tanárok nagy része drasztikusan alul van fizetve, míg egy jól képzett melós, akár itthon is kereshet sokat, úgyhogy ha ez a része aggaszt, akkor működhet.

De az már régen rossz, ha már az elején ezen agyalsz. Igaza van az egyik korábbi válaszolónak. Ne ez a legfontosabb és vagy elfogad olyannak amilyen vagy, vagy viszlát.

2012. nov. 24. 10:13
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon baj, hogy ezen görcsölsz, és ezért nem érzed jól magad vele. A stílusát nem kell utánozni, én speciel jobban is örülök, ha a párkapcsolatomban szabad lehetek, nem kell még ott is arra ügyelnem, hogy beszélek. Ő sem fog megharagudni, ha nem így beszélsz. Csak az alpári kijelentéseket kerüld (nem arra utalok, hogy iylen lennél, csak hogy arra vigyázz).
2012. nov. 24. 18:24
 15/18 anonim ***** válasza:
50%
*nagyobb
2012. nov. 24. 18:25
 16/18 anonim ***** válasza:
87%

Szia!

De jó, hogy kiírtad ezt a kérdést... Nekem is tükröt tartasz vele, ezt köszönöm. Magam is kétdiplomás tanárnő vagyok, és tudom, hogy én is bonyolultan és választékosan fejezem ki magam, amit persze észre sem veszek, és nincs is vele semmi gond egész addig, míg valakit ezzel kellemetlen helyzetbe nem hozok...

Köszönöm, hogy visszaidézted az emlékezetembe, hogy ügyeljek erre.

Tudod, egyszer megtörtént velem, hogy összefutottam egy gyerekkori haverommal, és ahogy beszélgettünk, egyszercsak rámnézett, hogy "Mi..???" Jaaaajjj... ANNYIRA elszégyelltem magam... hogy hogy lehetek ilyen bunkó (igenis BUNKÓ a nagy választékosségommal!), hogy úgy beszélek és olyan szavakat használok, hogy a haverom nem érti...

Szóval, amit mindezzel mondani akarok, az az, hogy persze hogy vannak különbségek, nyilván máshogy fejezi ki magát az, aki 18-23 éves koráig azzal töltötte a napjait, hogy a magyar- és világirodalom legkiválóbb íróit olvasta, de ez CSAK EGYETLEN EGY DOLOG az illető életében, személyiségében, annyi más dolog van!!! És nagyon-nagyon fontosnak tartom, hogy emiatt ne érezd magad kevesebbnek, és ne is próbáld utánozni... Légy hiteles, légy önmagad, ha abba szeret bele, akit eljátszol, az egész nem ér semmit....

Millió és egy dolog miatt szerethet meg PONT Téged...

És igen, én is ismerek olyan házaspárt, ahol az egyik diplomás, a másik sofőr. :)

2012. nov. 26. 00:00
 17/18 anonim ***** válasza:
51%
Ez a légy hiteles, légy önmagad varázsige csak eleve azokra az emberekre van kitalálva, aki belül full száz százalékosan jó emberek, midenféle személyiséghibák nélkül, csak nem merik vállalni valamiért mégis magukat. Ez kb 100 emberből kettő. A többi megalapozottan nem meri vállalni, mert tudja,hogy belül van valami komoly "defektusa" ami a nőnek nem fog az ínyére lenni. Ezt pedig muszály kendőzni. Ez meg feszültséget okoz. CSak hogy lásd! Nincs értelme a varázsigéknek. Így nem adhatod teljesen magad, mert bebukod! Szar ez...
2012. nov. 26. 00:06
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Dehogy baj! Még ki is tudjátok egészíteni egymást, Neked biztosan más erősséged van, más életetek, tapasztalataitok vannak, másban vagytok jók! Egyáltalán nincs ezzel gond. Ne próbálj úgy beszélni, ahogy ő, szerintem beszélj úgy mint máskor, egyszerű szavakkal is lehet jó dolgokat mondani. És valamiért csak Veled beszélget, nem mással. :) Rem boldogok lesztek együtt!
2012. dec. 7. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!