Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy lánnyal. Két diplomás tanárnő. Nekem szakmunkás végzettségem van. Működni fog hosszútávon ez?
#6-os!Nagyon tetszett a válaszod!
A pénzügyi része egyáltalán nem érdekel.
Nem akarok hencegni,de kétszer annyi pénz jön be hozzám,mint a tanárnő fizetése!
Egyébként,amíg chat-en ismerkedtünk,nem volt ilyen probléma.Az a néhány másodperc,amíg összeszedtem a gondolataimat,elég volt,hogy normális választ adjak.
Szóban más.De lehet hogy túlizgulom a dolgot.
Ma a tanárok nagy része drasztikusan alul van fizetve, míg egy jól képzett melós, akár itthon is kereshet sokat, úgyhogy ha ez a része aggaszt, akkor működhet.
De az már régen rossz, ha már az elején ezen agyalsz. Igaza van az egyik korábbi válaszolónak. Ne ez a legfontosabb és vagy elfogad olyannak amilyen vagy, vagy viszlát.
Szia!
De jó, hogy kiírtad ezt a kérdést... Nekem is tükröt tartasz vele, ezt köszönöm. Magam is kétdiplomás tanárnő vagyok, és tudom, hogy én is bonyolultan és választékosan fejezem ki magam, amit persze észre sem veszek, és nincs is vele semmi gond egész addig, míg valakit ezzel kellemetlen helyzetbe nem hozok...
Köszönöm, hogy visszaidézted az emlékezetembe, hogy ügyeljek erre.
Tudod, egyszer megtörtént velem, hogy összefutottam egy gyerekkori haverommal, és ahogy beszélgettünk, egyszercsak rámnézett, hogy "Mi..???" Jaaaajjj... ANNYIRA elszégyelltem magam... hogy hogy lehetek ilyen bunkó (igenis BUNKÓ a nagy választékosségommal!), hogy úgy beszélek és olyan szavakat használok, hogy a haverom nem érti...
Szóval, amit mindezzel mondani akarok, az az, hogy persze hogy vannak különbségek, nyilván máshogy fejezi ki magát az, aki 18-23 éves koráig azzal töltötte a napjait, hogy a magyar- és világirodalom legkiválóbb íróit olvasta, de ez CSAK EGYETLEN EGY DOLOG az illető életében, személyiségében, annyi más dolog van!!! És nagyon-nagyon fontosnak tartom, hogy emiatt ne érezd magad kevesebbnek, és ne is próbáld utánozni... Légy hiteles, légy önmagad, ha abba szeret bele, akit eljátszol, az egész nem ér semmit....
Millió és egy dolog miatt szerethet meg PONT Téged...
És igen, én is ismerek olyan házaspárt, ahol az egyik diplomás, a másik sofőr. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!