Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire rontja az esélyeimet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire rontja az esélyeimet ha pofira jól nézek ki de a testem nem épp a legjobb?

Figyelt kérdés
Jóképű vagyok a csajok szerint de vékony vagyok és nem épp izmos testű :S
2012. nov. 23. 23:36
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

most nem azért srácok, de nem pont Ti voltatok akik azt mondtátok, hogy vékony pasin annyit ér a kocka has, mint kövér nön a nagy mell?

Kedves kérdezö! Nyugi!

Az arc a lényeg! Engem is az fogott meg, és azon amúgy sem lehet változtatni, tehát így még mindig jobb mint fordítva!

Úgy is eljön majd az az asszonyka, aki mellett megállapodsz, és akaratod ellenére rendbe jössz.

Élö példa a barátom. Mikor összejöttünk, 183cm és 65kg volt.

Négy év alatt, mivel szeretek fözicskélni, és szeretünk enni most 91kg és imádom!:)

2014. jan. 6. 03:45
 32/36 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Én is ilyenben reménykedek csak nemtudom mi lesz.. Nekem az a legnagyobb bajom h egy valakit szeretek és hiába lenne más "jelentkező" én csak rá várok :SSS

2014. jan. 6. 15:30
 33/36 anonim ***** válasza:

nekem pl az arc fontosabb (meg ha jó haja van, főleg ha kócos hatású:)

testre tetszik az átlagos és a vékony is, de nem a kórosan sovány. Sportolni az egészsége meg jó hangulat miatt sportoljon, ne azért mert milyen menő, ha izmos...

Meg persze ápoltság, intelligencia. Ezek számítanak nálam.

másnál nem tudom :)

2014. jan. 14. 00:03
 34/36 anonim ***** válasza:
Hát... engem vehetsz kivételnek, de, én azt szeretem, ha egy férfin van mit fogni. Nem túl izmos, nem túl duci, de legyen egy pici poci, legyen normális alakja, éééés jó segge! Imádom a kerek popsival rendelkező srácokat, sőt mi több, ha egy szép kerek hátsót látok, van hogy jó sokáig bámulom! Én a megtermett férfi embereket szeretem, nem az arc az alap kimondottan, hanem az összhang, na meg egy kifejlett személyiség. :) 19/L
2014. febr. 5. 23:02
 35/36 anonim ***** válasza:
Szia :) én is pofira jól nézek ki, de kövér vagyok, mint egy tehén. Mégis olyan pasim van, hogy húúúú. Szóval ha nem siránkozol, hanem pozitív a hozzáállásod, segítőkész és kedves vagy, az sokkal többet jelent. Leglaábbis az értelmesebbjének. Saját tapasztalat.
2015. jan. 10. 19:14
 36/36 anonim válasza:
küldj képet privibe
2015. febr. 10. 22:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!