Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire rontja az esélyeimet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire rontja az esélyeimet ha pofira jól nézek ki de a testem nem épp a legjobb?

Figyelt kérdés
Jóképű vagyok a csajok szerint de vékony vagyok és nem épp izmos testű :S
2012. nov. 23. 23:36
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Nos én voltam egy iszonyat helyes pasival egy egyéjszakás kalandba. Sememennyire nem volt kidolgozva a teste, de életem egyik legjobb éjszakája volt..:D és nem zavart, egy cseppet sem.
2013. ápr. 28. 19:51
 22/36 A kérdező kommentje:

oO

van róla képed?:D

2013. ápr. 29. 18:57
 23/36 anonim ***** válasza:
Azért a fegyenchez nem árt egy edzőterembe lemenni... Vagy otthonra beszerezni néhány dolgot. Csak nem kapaszkodhat a csillárba húzódzkodásnál. :D
2013. máj. 17. 20:37
 24/36 anonim ***** válasza:
Semennyire. Az összes fiatal rib... bocs, lány csak az arcra megy.
2013. jún. 29. 20:20
 25/36 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok, és nekem is az arc számít. :-)

Közepes felesleg vagy vékony test nem akadály, az arc a lényeg. De ami ezeknél sokkal fontosabb, az a kisugárzás, személyes varázs és az összbenyomás.

Ha humoros vagy vagy jó a dumád, akkor nyerő vagy mindenképpen. Sárm, kevésbé helyes pofival is nyerő.

2013. júl. 22. 23:03
 26/36 anonim ***** válasza:
0%

Kezdj el kondizni B+

16 éves vagyok és én már járok le hogy jó legyen a tesem és én nem a csajok miatt mert mindegyik ri*anc hanem azért mert szeretek kondizni. Ennyi a titok kezdj el és a rabjává válsz ;)

2013. szept. 7. 00:17
 27/36 anonim ***** válasza:
Kovácssegédet felveszek!:)
2013. okt. 24. 16:37
 28/36 anonim ***** válasza:
nem fontos az izmos test
2013. okt. 24. 17:20
 29/36 anonim ***** válasza:
a kockák nem fontosak, de azért valamennyire jól nézzen ki,de persze ez olyan mintha a pasik azt mondanák hogy jó ha szépek a cicik egy csajnál stb. ha a pasim nem olyan testtel rendelkezik ami tökéletes,nem érdekel. ez a lényeg :D
2013. okt. 31. 20:40
 30/36 anonim válasza:
Szija, az en baratom is nagyon jo kepu, de ugyanakkor nagyon vekony is, ugy rendesen kint vannak a bordai :D habar o focizott regebben meg ilyesmi, nincs kigyurva, de van alakja :) es en ot igy imadom, nem szeretnem h egy kiloval se tobb legyen, imadom a testet, imadom atolelni, es semmit nem valtoztatnek rajta... vannak csajok akiknek a nagy izmos csavok jonek be, vagy nagyobb darabok, de van akinek pont az ellentetje :)
2013. dec. 18. 02:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!