Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők válaszolnátok?
Ha egy nő visszautasít,mert az érzéseimet elmondtam neki,és ő nem úgy gondolja mint én,akkor elköszönésnél mi a legjobb amit még mondhatok?
Pl bocs,hogy fárasztottalak?Vagy mit mondjak?
23. vagyok
Csak akkor csókold meg, ha látszik rajta, hogy szeretné. Ez egyértelműen látzik egy nő tekintetén :)
Egy tanács:
próbáld ki, hogy reagál erre: miközben beszélgettek bármilyen általánosságról, gondolom alap, hogy egymás szemébe néztek. Gondolj közben arra, hogy megcsókolod vagy hogy szexelsz vele. De rendesen képzeld el a helyzetet. Ettől megváltozik a tekinteted és ő ösztönösen reagálni fog. Ha inkább elfordul, nem tetszik neki a helyzet, akkor egyértelműen tudni fogod, hogy nem lenne ígyére a dolog. Ha viszont neki is átmegy olyanba az ő tekintete is, akkor jó vagy nála.
Lehet, hogy hülyeségnek hangzik, de ez tényleg így van :)
Áááá, de igazad van utolsó :)
Életem nagy szerelme kerek perec közölte is velem, hogy most lett "olyan" a nézésem. Akkor csókolt meg először :) Hát én életemben nem voltam olyan izgatott (nem szexuálisan, hanem szívből), mint akkor.
Ez tényleg működik kedves Kérdező, tégy egy próbát :)
Köszi mindenkinek!
Tényleg igazatok van,ezzel szerintem is elrontanám az tuti!
Nagyon megijedne vagy szánalmassá válnék!
Inkább meghívom kávézni,és nem adom ki magam,majd ha összejöttünk akkor majd 1-2 hónap után elmondom neki,hogy megörültem már rég érte!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!