Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy húszas éveinek az elején járó lány helyében lennél, akkor ismerkednél egy 30-as éveinek a közepén/végén tartó férfivel?
Figyelt kérdés
2012. nov. 22. 19:57
21/27 anonim válasza:
hat en kb ugy vagyok a mostani parommal.18 ev kulombseg. ippen azt a zenet szeretjuk meg minden. jo baratok voltunk es valahogy osszekeveredtunk :D de orulok is neki. Sok a kozos bennunk es van egy csomo tervunk a jovovel kapcsolatba amit lassan veghez is viszunk. es nem nem penz miatt vagyok vele. nem miliomos :)
22/27 anonim válasza:
Normális lányok?
Pl. egytemen előadáson, vagy színházban, vagy hétvégente a Pilis kirándulóösvényein, esetleg latintánc-versenyen, vagy jazz-koncerten, stb.
23/27 anonim válasza:
Nem, mert abban a korban már a férfi valszeg túl van egy költséges exfeleségen, és gyereke is van, tőlem már nem akarna. Ez nem bajövős.
24/N
25/27 anonim válasza:
Elméletben semmi kivetni valót nem találok benne ha megfelenek egymásnak mért ne? Nekem személy szerint viszont inkább a velem egykorú pasik kellenek.
26/27 anonim válasza:
Húszas éveim közepén azt mondom, ami a jelenlegi helyzet: mindenképp.
27/27 anonim válasza:
még jó hogy a kérdés az hogy a "húszas éveinek elején" járó lány. tehát egy 20 éves lány egy 36-40 éves papával. hát szerintem az se normális aki igen, barátot kell keresni, nem apa pótlékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!