Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek fölöslegesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek fölöslegesen aggódtam? Túllihegtem?

Figyelt kérdés
1 honapja vagyunk együtt barátnőmmel. Szombaton még nagyon jól elvoltunk, vasárnap nem taliztunk. Úgyvolt hétfőn találkozunk, de lemondta, mert ment a barátnőjéhez. Mondtam, hogy oké semmi gáz nincs . Kedden itt volt, de fáradt volt nagyon, így nagyon nem is beszélgettünk igazából pihizgettünk, aludtunk. Tegnap is találkoztunk, megint csak pihenősre fogtuk, nem tudtunk sokat együtt lenni, mert elkellet neki mennie, mivel gáz helyzet állt fel. Tudtam hogy nem leakar rázni, közbe jött egy dolog, ott voltam mikor kapta a hírt. Elszaladt, én elkisértem majd jöttem haza. Kérdezte, hogy ugye nem haragszok, meg semmi? Mondtam hogy nem persze. Úgyvolt ma bepótoljuk. Ma intereten dumálgattunk, ott alszika barátnőjénél. Nem sokat írt, és csak ilyen tő mondatokkal, szavakkal válaszolt. Úgy volt minden, hogy jön, meg ilyenek. Aztán a következő percben, írja hogy nem jön mégse nem baj? Ideges lettem, kérdeztem, hogy miért nem. Mondta, hogy ott marad a barátnőjénél , (tegnap is oda viharzott el) vigyáz rá, ilyenek. Mondtam hogy hát nem baj, nem tudok mástcsinálni. Írta, hogy oké most megy még lesz később.. Én ezen olyan szinten bekattantam, hogy már mindent bebeszéltem, hogy nincs hozzám kedve, minden negatív dolgot. Aztán átgondoltam, és szerintem nincs is ezzel semmi gáz, csak kicsit rosszul adta elő, hogy egyik pillanatba jött másikba nem. Ti hogylátjátok?
2012. nov. 22. 19:19
 1/6 anonim ***** válasza:
lehet fiú az a barátnő
2012. nov. 22. 19:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Neeem, tuti nem, tegnap este is hallottam a csaj hangját a teloba , hogy hatalmas gáz van, meg ismerem is a csajt.
2012. nov. 22. 19:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Az nem olyan biztos....
2012. nov. 22. 19:25
 4/6 A kérdező kommentje:
Ez tuti biztos, hogy a csajnál van, meg hogy ott alszik nála, tuti, mert neten ugyanúgy tartjuk a kapcsolatot.
2012. nov. 22. 19:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha tényleg gáz van a barátnőjénél, akkor most kicsit fogadd el, hogy foglalkoznia kell vele, gondolom hasonló helyzetben a barátnője is így viselkedett vele.

Bár ha elmúlik ez a probléma, és akkor is a barátnője áll majd az első helyen, akkor az úgy már nagyon nem lesz rendben...

2012. nov. 22. 19:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Jobban belegondoltam énis, és így jogos is . Csak az esett szarul, hogy így egyik pillanatból a másikba mondta.
2012. nov. 22. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!