Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet valami pszichológiai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valami pszichológiai alapja, vagy csak még nem találtam meg az igazit?

Figyelt kérdés

Ugyan még "van időm", tekintve, hogy 18 éves vagyok, de nagyon zavar ez az érzés. A gyerekkoromban voltak elég húzós helyzetek, na nem szexuális bántalmazásra gondolok, de esetleg kihathatott a szerelmi életemre. Igen vágytam már á, hogy végre érezhessem, milyen is a szerelem, és az utóbbi időben hirtelen el is kezdtek irántam érdeklődni a fiúk, de a randizásnál előbb-utóbb mindig megakad a dolog. Amint tesznek valami lépést (pl átkarol, vagy egyszerűen csak megérint, mélyen a szemembe néz) érzek egy ilyen kellemetlen érzést a gyomromban, (egyáltalán nem "lepkéket"!) és legszívesebben soha többé nem találkoznék az illetővel, noha előtte jókat beszélgettünk, nevetgéltünk, elvoltunk. Ez lehet csak azért volt oké, mert amúgy barátkozó stílus vagyok, és könnyen megtalálom a hangot az emberekkel, de közben nem akarok tőlük semmit? Vagy valami komolyabb lelki nyavaja? (Jártam már pszichológushoz egy ideig, úgyhogy nem csak nyavajgás, de ilyenekre sosem mertem kitérni- már bánom)

Köszönöm a válaszokat! :)

2012. nov. 21. 22:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Így első dologként az elektra komplexus jut eszembe, mivel említetted, hogy apuddal nagyon szoros a kapcsolatotok... Megértem, hogy nem akarsz róla beszélni, elég nehéz is, pláne interneten egy ismeretlennel aki talán nem is megbízható (tehát ez lennék én). Amennyiben mégis meggondolnád magad, jelentkezz! Olvass utána esetleg..

Üdv: egy pszichológus tanonc

2012. nov. 21. 22:55
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen "pszichológus tanonc", majd utána nézek :)
2012. nov. 22. 17:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is későn érő típus vagy. Én kb. 15 évesen viselkedtem így. Majd ha igazán szerelmes leszel, a fél karodat adnád az imádottad egyetlen csókjáért is.
2012. nov. 23. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!