Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valami pszichológiai alapja, vagy csak még nem találtam meg az igazit?
Ugyan még "van időm", tekintve, hogy 18 éves vagyok, de nagyon zavar ez az érzés. A gyerekkoromban voltak elég húzós helyzetek, na nem szexuális bántalmazásra gondolok, de esetleg kihathatott a szerelmi életemre. Igen vágytam már á, hogy végre érezhessem, milyen is a szerelem, és az utóbbi időben hirtelen el is kezdtek irántam érdeklődni a fiúk, de a randizásnál előbb-utóbb mindig megakad a dolog. Amint tesznek valami lépést (pl átkarol, vagy egyszerűen csak megérint, mélyen a szemembe néz) érzek egy ilyen kellemetlen érzést a gyomromban, (egyáltalán nem "lepkéket"!) és legszívesebben soha többé nem találkoznék az illetővel, noha előtte jókat beszélgettünk, nevetgéltünk, elvoltunk. Ez lehet csak azért volt oké, mert amúgy barátkozó stílus vagyok, és könnyen megtalálom a hangot az emberekkel, de közben nem akarok tőlük semmit? Vagy valami komolyabb lelki nyavaja? (Jártam már pszichológushoz egy ideig, úgyhogy nem csak nyavajgás, de ilyenekre sosem mertem kitérni- már bánom)
Köszönöm a válaszokat! :)
nem akartalak megsérteni :D nem úgy értettem
talán későn érő típus vagy...
ez egyáltalán nem baj
ne aggódj ezen, ami nem megy azt nem kell erőltetni, én 18F vagyok és eddig csak egy párkapcsolatom volt, az is csak 2 hónapig, egy ideig kerestem én is ilyet hogy "igazi", de jólvan ez így... majd ha bekopog az ajtón akkor... :D
Először is kérdés, hogy mi történt gyerekkorodban..
Én pszichológiát tanulok, talán tudok segíteni
1# vagyok, 14 voltam, lett volna lehetőségem egy kapcsolatra, szerintem már így visszagondolva hosszú távú lett volna, de mikor jött az hogy bemutat anyuéknak meg ilyenek, akkor beijedtem ettől az egésztől, hogy most párkapcsolat...
de mostmár ez a beijedés eltűnt, csak most jól érzem magam egyedül :D
szóval ki fogsz ebből nőni
Hát legalább nem vagyunk egyedül bénák :)
Nekem apám mindig azt mondja: Hát majd lesz valahogy, olyan még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
Én ezzel biztatom magam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!