Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, hogy ugyanazt teszi velem megint! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon szerelmes voltam a barátomba, de 3 hónap után kidobott, hogy nem szerelmes belém (hirtelen, előtte való napokban is mondta nekem). Totál kiborultam. Próbáltam elfelejteni, ismerkedtem, de nem sok sikerrel, Őt kerestem mindenkiben. Aztán belépett az életembe egy srác, akire azt mondom, h talán el tudná feledtetni. Viszont a helyzet az, hogy visszatért az ex, és szeret. Én is mondtam, hogy én még mindig ugyanúgy szeretem, de nem akar járni velem... bár mással sem. Most mit tegyek? Maradjak az exemmel, aki mellett nagyon boldog vagyok, és imádom, vagy hagyjam, mert úgyis csak eldobna megint... elég szeszélyes, és adjak esélyt az új embernek?2012. nov. 21. 21:10
1/5 anonim válasza:
Ha ugy érzed megváltozott a exed és ezuttal tényleg szeret csak akkor vágj bele komolyan különben felesleges.
3/5 A kérdező kommentje:
igen 3 hónapig tartott.
De tökéletes összhangban voltunk, mintha már régről ismertük volna egymást.
2012. nov. 21. 22:32
4/5 Hanariko válasza:
hát erre két féle válasz létezik: van, aki azt vallja hogy felmelegítve csak a töltött káposztát (vagy még azt se) van, aki pedig megszavazza a 2. esélyt. De neked kell érezni, mert te ismered az exed. Leírás alapján nekem nem túl bizalom gerjesztő, 3 hónap igazából semmi, hiába voltatok totális összhangban. Ugyan akkor van aki képes változni, és van aki nem.
5/5 anonim válasza:
3 hónap nem hosszú idő, nagyon nem, és ha akkora összhang lett volna nem lett volna vége..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!