Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire taszít egy férfit ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire taszít egy férfit ha egy nö, nagyon szép, fiatal, csinos belsöleg is minden rendben vele de van két kis gyermeke. Mernek vele kezdeni a férfiak? A két gyerek mennyire visszahúzó erö?

Figyelt kérdés
Mennyire taszít egy férfit ha egy nö,nagyon szép,fiatal,csinos belsöleg is minden rendben vele de van két kis gyermeke.Mernek vele kezdeni a férfiak?A két gyerek mennyire visszahúzó erö??
2012. nov. 21. 11:03
1 2
 11/14 ASOT ***** válasza:

1x belementem egy ilyen kapcsolatba 4 hónapig tartott, de aztán rájöttem h nekem ez így nem megy.

És soha többé nem fogok ilyen kapcsolatba belemenni.

Szóval részemről Nem!

sőt a saját gyereket is vagy 100x át fogom gondolni

2012. nov. 21. 14:53
 12/14 A kérdező kommentje:
Igen,ha tiszta fejjel àttgondolja egy ember akkor inkàbb nem megy bele,halàlos szerelem kell elsö làtàsra,hogy ez,müködjön.Oké, köszönöm szépen!
2012. nov. 21. 18:07
 13/14 anonim ***** válasza:

Attól függ, mit akar az ember tőle.

Ha csak valami könnyed kapcsolatot, akkor a kisgyerek azért lehet "gond", mert anyukának korlátozott az időbeosztása, az esték nagy részében otthon kell lennie, nem lehet nála aludni sem. De nyilván ezek megoldhatók!

Ha komoly kapcsolat, akkor az kérdés, mennyire keres az anya pótapát. Láttam már olyat, ahol a "pótapa" lépett a gyereknél az első helyre, és sajátjaként tekinti - ehhez persze az is kellett, hogy a biológiai apuka lesz**ja a gyereket, évig felé se nézzen.

És nehéz dolog, hogy az új pasi és gyerekek hogy jönnek ki egymással, de nem lehetetlen!!!

2012. nov. 26. 15:29
 14/14 anonim válasza:
Engem nem zavarna
2017. febr. 6. 05:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!