Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hogy szerepel a párotok a telefonotokban?
Mármint a telefonkönyvben :)
Édesem, kicsim, szerelmem, stb, vagy a keresztneve?
Az én barátom nem tud napirendbe térni afelett, hogy a teljes neve van benne a telefonomban.
a vezetékneve + keresztneve
így biztos tudom,hogy ő az :))
A többieknek is a teljes neve van benne a telefonomba, Hajniból lehet több is, de ha a vezetékneve is ott van, az csak ő lehet. Nyilván anyu-apu nem a nevén van beírva :)
Nem tudja megérteni, már át kellett írnom...
Vezetéknév + keresztnév.
Nem aszerint írom be a neveket, h az illetőnek megfeleljen, hanem hogy én kapásból felismerjem, és meg tudjam találni. Nyilván, ha a legátlagosabb vezetéknévvel és a legátlagosabb keresztnévvel már 5 ugyanolyan nevű személy szerepelne a telefonomban, kitalálnék valamit. De hál' istennek nem így van.
A teljes neve. Miért lenne gáz? Mikor megismertem, így írtam bele, ezzel a névvel volt, ha bármikor hívott, hívtam, írtam neki. Összejöttünk, eszembe sem volt, hogy amint komoly lett köztünk a dolog, nekirontsak a telefonomnak és átírjam a nevét szerelmemre, vagy akármilyen dedó ökörségre. Mert minek?
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!