Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ismertek olyan nőt, férfit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismertek olyan nőt, férfit, aki nem boldog a kapcsolatában, de mégsem szakít?

Figyelt kérdés
Mi lehet ennek az oka? Látok "párokat", és annyira szembetűnő, hogy nem teljes a harmónia köztük mégis együtt vannak. Ennyire félnek az emberek az egyedülléttől? És ennyivel jobb egy rossz kapcsolatban lenni, mint egyedül?
2012. nov. 20. 18:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen ismerek.Nincs hová mennie.
2012. nov. 20. 19:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem 100 kapcsolatból 70 ilyen. Ezek mind gyáva, önbizalomhiányos emberek. Beérik ezzel ak evesebbel, mert a nullánál, semminél jobb. DE! a jónál viszont sokkal gyérebb, unalmasabb. Ezek az emberek magukat köpik szembe, maguknak hazudnak. Aztán eljár az idő a fejük felett, és annyit mondhatnak el magukról,hogy igen, volt egy átlag szar életem. Én ezt nem csinálnám így. Én jól el vagyok magam is ha szükséges, de csak olyannal raknám össze magam, akiért egyszerűen megmarhulok, annyira imádom, főleg a külsejét, de a személyisége mint másodlagos tényező sem elhanyagolható azért.
2012. nov. 20. 19:05
 3/8 A kérdező kommentje:
Én olyan fiatalokra értettem, akinek még hátra van az egész élete és akármikor találna magának másik párt, aki feltehetőleg jobb lenne, mint a jelenlegi.
2012. nov. 20. 19:05
 4/8 anonim ***** válasza:
Rengeteg ilyen párt látok: azért nem lépnek ki, mert félnek, hogy nem találnak mást. Gyávák egyedül lenni, és önbizalomhiányosak.
2012. nov. 20. 19:09
 5/8 anonim ***** válasza:

Igen.

A pénz miatt nem szakít.

Amúgy: dolgozni lusta, lenne hová mennie anyjáékhoz, ott anyja tudna vigyázni a gyerekre, de akkor dolgoznia kéne de azt ő nem tud mert nem bír sok ember közt lenni sokáig.

fúú de utálom az ilyet..

2012. nov. 20. 19:21
 6/8 A kérdező kommentje:
Jajj, dehogy pénz. Nagy részük még tanul, persze nyilván vannak olyanok is akik, szeretik, ha a seggük alá tesznek mindent, de attól a büdös életben nem lesz boldog.
2012. nov. 20. 19:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Egy csomót. Nyilván az az oka, hogy nincs jobb. És így legalább megvan az érzésük, hogy van valakijük, nem totál magányosak(elvileg).
2012. nov. 20. 20:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Bírom, amikor minden önbizalomhiányos pasi azzal jön, hogy a nőnek csak a pénz miatt kell a pasi, mert lusta dolgozni... Baromság.
2012. nov. 21. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!