Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok. Mivel leptétek meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Mivel leptétek meg tegnap a párotokat Nemzetközi Férfinap alkalmából? Vagy aki elfelejtette, az el szokta-e felejteni a Nemzetközi nőnapot is?

Figyelt kérdés

2012. nov. 20. 15:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
41%

A 8-as és a 10-es fogalmazta meg a lényeget.

"6#-nak: A férfinap szép ünnep. Az ismerőseim mindig azt mondták, hogy ennyit megérdemelne egy férfi az után, hogy annyit dolgozik, elviseli a nők rigolyáit, felsőbbrendűségi törekvéseit, meg a nő mellett áll. "

Nem mondtak azok neked semmit, csak mivel egy kis fantáziátlan, nagyszájú nethuszár vagy, nem bírsz érdemben reagálni, csak bemásolod az én érveimet és átírsz benne egy szót.

"És ha a férfinap szerinted ilyen f*szság, akkor a nőnap miért nem az?"

Mert tényleg az összes többi nap a férfiaké. Azonkívül semmi eredetiség nincs benne, csak fogtak valamit, aminek volt háttere és értelme, és csináltak belőle egy másolatot, csak fordított előjellel, de már értelem és háttér nélkül. Pont úgy, mint te most, az én hozzászólásomra való reakciódban.

"Ez nem pont azt sugallja, hogy szerinted is a férfiak le vannak sz*rva, hiszen nekik úgyis csak az a dolguk, hogy kinyalják a nők s*ggét."

Meg az, hogy országokat és vállalatokat irányítsanak, meg többet keressenek, mint a nők, ők legyenek a ház urai, a döntések meghozói. A férfiak irányítják a világot. Ez így volt mindig is, ezért találták ki a nőnapot. Hogy kinyalják a nők seggét, az ma van, régen fordítva volt.

2012. nov. 21. 00:03
 12/15 A kérdező kommentje:

Ma pedig a férfiak élnek elnyomásban.

Még az alkotmányban is benne van, hogy a nők többletjogokat élvezhetnek a férfiakkal szemben. S mindezzel keményen vissza is élnek.

2012. nov. 21. 08:14
 13/15 A kérdező kommentje:
#11: Nem vetted észre, hogy szándékosan lett bemásolva? Direkt pont azt írtam ami te, csak megcserélve a féfi/nő szót. De a válaszodból egyértelműen látszik, hogy úgy már nagyon nem tetszik.
2012. nov. 21. 08:23
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Va negy ötletem. A férfiak tartsák magukat férfinak, a nők pedig nőknek magukat. A férfiak tiszteljék a nőt azért, amik, és a nők is tiszteljék a férfit azért, amik. Ha ezt józan ésszel az eszükbe vésnék az emberek, és meg is értenék, akkor senkinek nem lenne "követelése" a másik nemmel szemben, mert a nő tudná, hogy mitől nő, a férfi pedig tudná, hogy mitől férfi, nem igényelne mindenki megerősítést. És ekkor egy csapásra mindent sokkal poénosabban fel lehetne fogni, kevesebb bizalmatlankodás lenne. Én egyszer nőnapon vettem egy virágot, és odaadtam az utcán egy szembejövő lánynak. Nem azért, mert a lány elvárta, se nem azért, mert úgy éreztem, követnem kell a trendeket és társadalmi elvárásokat, hanem azért, mert én ezt akartam csinálni. A virágos örült, a lánynak jól esett, és nekem is jó kedvem lett tőle.

Ne legyetek bolondok, fiúk, lányok, ha nem bírjátok egymást, el lehet válni, vagy egy kicsit lehet gondolkodni is.

2012. nov. 21. 12:42
 15/15 A kérdező kommentje:
Utolsónak van teljesen igaza! Nem kellene a nőknek ilyen intenzíven érvelni a férfiakkal szembeni jogaik túllihegésével, úgy hogy közben elfelejtik a női mivoltukat. Ez a mai világ arra fele megy, hogy teljesen szétverjék a hagyományos értékeket, és összeugrasszák a nemeket, mert az oszd meg és uralkodj elv alapján könnyebb a hatalmat gyakorolni felettünk. Ne hagyjuk magunkat, a nők ne akarjanak ütvefúróval lyukat fúrni a falba, de ne várják el a férfiaktól a női házimunkát se. Vannak férfi és női szerepek, melyeket nem kéne összemosni, mert az jóra nem vezet. Inkább szeressük egymást.
2012. nov. 21. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!